Neler Yeni

Gami̇ng Gen Tr Güveni̇li̇r Mi̇

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
Selamlar yakın bir zamanda gaming gen tr den sistem almayı düşünüyorum 25-30 K arası ama kafamda çok soru işaretleri var olumsuz çok yorum var
müşteri hizmetlerine ulaşılamaz deniliyor
ürünler sıfır değil kullanılmış ürünler deniliyor
buradan sistem alırsam ve sorun yaşarsam nasıl bir yol izleyeceğim
internet üzerinden mi alış veriş yapmak daha iyi olur yoksa mağazaya giderek mi şimdiden teşekkürler

Keyfen

80+ Bronze
ben vatanbilgisayardan şaşmıyorum çok uygun fiyat olmadıkça sanada tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
2.el mi bilmiyorum ama ödemede vs sorun olmuyor sparişten birkaç gün sonra kargoluyorlar işlemleri yapıp
yani site olarak güvenilir ama sistemler olarak bilemiyorum

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
31,966
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Ben boş kasa aldım ve ön panelinde çatlak olduğu için iade etmeye çalışıyorum şu anda. 3 hafta oldu daha edemedim, gerçekten müşteri hizmetleri yavaş.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
elimdeki bilgisayarı yaklaşık 3 ay önce gaming gen tr üzerinden aldım müşteri hizmetlerine ulaşmak telefonla sıkıntı evet ama e-mail atarsan ertesi gün dönüş yapıyorlar şahsen memnunum

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
elimdeki bilgisayarı yaklaşık 3 ay önce gaming gen tr üzerinden aldım müşteri hizmetlerine ulaşmak telefonla sıkıntı evet ama e-mail atarsan ertesi gün dönüş yapıyorlar şahsen memnunum
Sistem özellikleri nedir Windows ve sürücüler kurulu mu geldi

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Sistem özellikleri nedir Windows ve sürücüler kurulu mu geldi
windows 11 kurulu geldi içinde ben sadece etkinleştirmelerini yaptım onun dışında windows ile gelen sürücüler vardı geforce sürücülerini vs. kendim indirdim ama bios'u bile güncellemişler açıkçası ben memnun kaldım 1 adet sorunum vardı bazı açılışlarda kasa üzerindeki işlemci güç ışığı yanıp sönüyordu restart attığım zaman düzeliyordu video çekip e-posta yoluyla ilettim kendilerine ertesi gün dönüş aldım sıkıntı olmadığını söylediler şimdi win 11 memnun kalmadığım için windows 10'a düşürdüm gayet rahat kullanıyorum 1 kez pc dondu sebebini bilmediğim şekilde yine videosunu çektim ileticem kendilerine ama kendim sonradan takdığım disklerden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem özellikleri de imza olarak profilimde yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürünlerin de hepsi 0 geldi hepsini test ettiklerini söylediler bu yüzden ekran kartının jelatinleri yoktu ama test aşamasında söküldüğünü düşünüyorum onun dışında tüm testlerimi yaptım hepsinden olması gereken puanları aldı makina sıkıntısı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,146
Üyeler
159,110
Son üye
Tolga1940
Top Bottom