Neler Yeni

Gami̇ng Laptop Soğutucu Alinmali Mi

Kurapikki

80+ Bronze
Fan devrini nereden artırıyoruz
MSI'ın kendi yazılımında ECO-STANDART-OYUN gibi 3 lü seçeneğin olması lazım. Zaten 3. seçeneğe aldığınızda oyun esnasında fan devri kendiliğinden artıyor. Bunun yanında MSI AFTERBURNER adlı programda attığım ssdeki kısımdan ayarlamaları yapabiliyorsunuz. Bu programda ayarı kafanıza göre yapmanızı önermem yapmadan önce forumda konu açarsanız derratix hacısofu veyahut 55superx kullanıcı adlı kişiler yardımcı olucaktır ben o konuya çok hakim değilim.

Ekler

• 1659990486476.png
    1659990486476.png
    252 KB · Hit: 29

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,328
İsim
Oğuz Oğuz
Sizce laptop soğutucu işe yarıyor mu 250 TL bütçem var bazıları ise yarıyor diyor bazıları yaramıyor diyor çok büyük fark yok diyorlar sizce 250 TL vermeye değer mi yoksa diğer aksesuarları mı almalıyım (kulaklık vb şeyler)
Ben faydasını gördüm. Ben olsam alırdım.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
hayır yarıyor benim laptopumda pek bir fark olmadı soğutucu ile ama abimin bilgisayarı yarım saatte falan kafayı yiyordu fpsler yeri öpüyordu ona verdim artık saatlerce oynamasına rağmen ısınmasından şikayetçi olduğunu görmedim
Sana şimdi termodinamik mi anlatayım güzel kardeşim. Eğer abin kaliteli macunla temizlik yapsaydı o zaman gör asıl soğumayı perforomansı.

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
MSI'ın kendi yazılımında ECO-STANDART-OYUN gibi 3 lü seçeneğin olması lazım. Zaten 3. seçeneğe aldığınızda oyun esnasında fan devri kendiliğinden artıyor. Bunun yanında MSI AFTERBURNER adlı programda attığım ssdeki kısımdan ayarlamaları yapabiliyorsunuz. Bu programda ayarı kafanıza göre yapmanızı önermem yapmadan önce forumda konu açarsanız derratix hacısofu veyahut 55superx kullanıcı adlı kişiler yardımcı olucaktır ben o konuya çok hakim değilim.
Hocam dediğiniz yer bura değil mi msi center in içinde

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
Soldaki oyun için en iyi performansı veren ayar ancak dengeliye göre biraz daha ısınmaya sebep olabilir. Rica etsem en sağdakine tıklayıp düzenleme seçeneği gelirse onun fotoğrafını atar mısınız?

Soldaki oyun için en iyi performansı veren ayar ancak dengeliye göre biraz daha ısınmaya sebep olabilir. Rica etsem en sağdakine tıklayıp düzenleme seçeneği gelirse onun fotoğrafını atar mısınız?
Hocam hata veriyor uğraşıyorum ama olmuyor fan hizinda auto advanced ve cooler booster var performansta düşük orta yüksek seçenekleri var

Kurapikki

80+ Bronze
Hocam hata veriyor uğraşıyorum ama olmuyor fan hizinda auto advanced ve cooler booster var performansta düşük orta yüksek seçenekleri var
Cooler booster+ orta seçersen ısı değerlerin gayet iyi olur da hata veriyor dediğiniz şey nedir tam anlayamadım?

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kerim saman
Peki 250 liraya ne önerirsiniz soğutucu

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
Haa sanırım 8mb dan büyük dosyaları yükleyemiyorsunuz. Dediğim ayarları yaparsanız gayet iyi bir soğutmaya sahip olursunuz.
Teşekkürler hocam bir sorum daha var oyun şarjdayken oynanılir değil mi bir kaç bilgisayarcı şarjda oynama diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haa sanırım 8mb dan büyük dosyaları yükleyemiyorsunuz. Dediğim ayarları yaparsanız gayet iyi bir soğutmaya sahip olursunuz.
önereceğiniz mouse ve mousepad var mı 300-350 TL arası bütçem vr

Top Bottom