Neler Yeni

Çözüldü✓ Gaming bluetooth Kulaklık önerisi 5000tl

gurkannx1

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
6000
kulaklık alacağım bütçem max 5 6 k

Razer BlackShark V2 HyperSpeed​

SteelSeries Arctis Nova 5​

HYPERX Cloud III Wireless​

dizi film fps oyunları için alacağım bu kulaklıklar arsında kaldım yada hiç o kadar para vermeyip cok da farkları yok derseniz

SteelSeries Arctis Nova 1​

alsam diyorum anlamıyorum tavsiyeleriniz nedir ?

Arctis Nova 1 yerine de Arctis Nova 3 daha iyi olur. Aradaki fiyat farkına değer. Bütçe el veriyorsa Arctis Nova 5 Wireless alınabilir. Cuma günü 3.5k fiyata satılmıştı Arctis Nova 3.

Arctis Nova 1 yerine de Arctis Nova 3 daha iyi olur. Aradaki fiyat farkına değer. Bütçe el veriyorsa Arctis Nova 5 Wireless alınabilir. Cuma günü 3.5k fiyata satılmıştı Arctis Nova 3.
nova 5 de alabilirim 3 de fark etmez kablosuz olursa daha iyi olur cok bir fark yok o kadar para vermeye gerek yok derseniz kablolu da alabilirim

nova 5 de alabilirim 3 de fark etmez kablosuz olursa daha iyi olur cok bir fark yok o kadar para vermeye gerek yok derseniz kablolu da alabilirim
İşin sonunda konfor söz konusu ve memnun edici pil ömrüyle Nova 5 Wireless ideal seçenek. Nova 5 Wireless iyidir. Bluetooth olan ve bu civarlarda bu kadar fonksiyonel olan model şu anlık yok sanırım.

Nova 5 Wireless alacağım ama JETKLİK satıyor başka hiçbir satıcı yok şikayetvarda bayağı şikayetleri var sıkınıtı yaşar mıyım acaba

Nova 5 Wireless alacağım ama JETKLİK satıyor başka hiçbir satıcı yok şikayetvarda bayağı şikayetleri var sıkınıtı yaşar mıyım acaba
ben aldım sıkıntısız geldi bana amazondan aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nova 5 gayet iyi 2 gün oldu alalı çok memnunum sonar yazılımından her şeyi kurcalayabiliyorum çok karışıkta değil uygulaması sade

mediamarkat da 5500 tl buldum oradan sipariş edeceğim beyaz rengini teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Geri