R5 5600X ve RX 6600 XT daha çok performans verir. RTX ve DLSS gibi teknolojileri kullanmak gibi zorunluluğunuz yoksa. RX 6600 XT saf güç olarak 3060'ı geçiyor hatta bazı yerlerde 3060 Tİ ile kafa kafaya.Hangi sistemi almak daha mantıklı ? Alıntıyı görüntüle
Ya kanka bazı yerlerde görüyorum 2 kuruş fazla olsun Nvidia olsun fln diyorlar ama amd daha fazla performans veriyor kafam fena karıştıNvidia seviyorsanız o alınabilir ama eğer hangisi daha f/p ve daha iyi dersenşz kesinlikle amd olan.
Sence UTHENERA-ULTRA almak mantıklı mı bu fiyattan daha ucuza gelir mi ?Kesinlikle UTHENERA-ULTRA sistemini almalısın.
Bence amd alın hocam.Ya kanka bazı yerlerde görüyorum 2 kuruş fazla olsun Nvidia olsun fln diyorlar ama amd daha fazla performans veriyor kafam fena karıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sence UTHENERA-ULTRA almak mantıklı mı bu fiyattan daha ucuza gelir mi ?
VarUTHENERA stokta var mı?
Benimde kafam karıştı kankaBana kalsa 3060 ama 6600xtnin işlemcisi çok iyi
İşlemci için uthenera alınır ya gerekirse 6600xtyi satıp 3060 alınırVar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimde kafam karıştı kanka
3060 ne zaman o fiyata satıldı 10 dakikadır kovalıyorum arıyorum göremedimHangi sistemi almak daha mantıklı ? Alıntıyı görüntüle
Hangi sistemi almak daha mantıklı ? Alıntıyı görüntüleLink atar mısın
gaming gen tr nin ilk şubesi açılışına özel fiyatlar3060 ne zaman o fiyata satıldı 10 dakikadır kovalıyorum arıyorum göremedim