AMD ekran kartlarının durumları yüzünden NVIDIA alayım kafayı rahat tutayım diyorum. Bir de ben almayacağım, bir yakınıma alıyorum. Sorun çıkarırsa arada kalmayayım. Yine de öneri için teşekkürler.7500f-9060XT 16GB sistem muhtemelen 31.000 TL olacak. Sepete at dursun, kasayı da Segotep Radiant yaparsan daha iyi olur.
![]()
Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Şimdi bütçe istedim 40k olur denildi. Bunu düşünüyorum o zaman. Ekstra masraf çıkarmaz değil mi?Hocam o zaman düzgün bir indirime girerse bunu düşünebilirsiniz;
![]()
Sharpen Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hocam aşağıdakini almak daha mantıklı bence. hem çift kanal ram var hem de 32 gb oluyor. İleride hava soğutma değişir. Siz nasıl yorumlarsınız?Fiyat kaça düşer bilmiyorum ama parça kalitesi olarak anakart harici güzel. Anakarta da düzgün yükseltme seçeneği eklememişler. Ekstra soğutucu masrafı çıkar muhtemelen çünkü 80mm idarelik bir kule tipi koymuşlar. SSD Kioxia G3 seçilebilir.
Hocam aşağıdakini almak daha mantıklı bence. hem çift kanal ram var hem de 32 gb oluyor. İleride hava soğutma değişir. Siz nasıl yorumlarsınız?
![]()
Quantum Surge | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Fiyatına göre değişir hocam Sharpen Silver isimli sistem 22.00'da indirime girecek ama Quantom Surge kasası yok. Arada hatrı sayılır fiyat farkı olursa işler değişir.Hocam aşağıdakini almak daha mantıklı bence.