Gaming Geceleri Sistem Önerisi (30-40K)

iamx

80+
Reaksiyon skoru
25
Bütçe
40000
Arkadaşlar tavsiye üzerine konuyu açıyorum. 30-35 bin bütçe var. Monitör zaten var. Gaming gecelerinden bir sistem ateşlerseniz iyi olur. Farklı yerlerden de olur ama fiyat performans olsun. Teşekkürler.

7500f-9060XT 16GB sistem muhtemelen 31.000 TL olacak. Sepete at dursun, kasayı da Segotep Radiant yaparsan daha iyi olur.

AMD ekran kartlarının durumları yüzünden NVIDIA alayım kafayı rahat tutayım diyorum. Bir de ben almayacağım, bir yakınıma alıyorum. Sorun çıkarırsa arada kalmayayım. Yine de öneri için teşekkürler.

Fiyat kaça düşer bilmiyorum ama parça kalitesi olarak anakart harici güzel. Anakarta da düzgün yükseltme seçeneği eklememişler. Ekstra soğutucu masrafı çıkar muhtemelen çünkü 80mm idarelik bir kule tipi koymuşlar. SSD Kioxia G3 seçilebilir.

Fiyat kaça düşer bilmiyorum ama parça kalitesi olarak anakart harici güzel. Anakarta da düzgün yükseltme seçeneği eklememişler. Ekstra soğutucu masrafı çıkar muhtemelen çünkü 80mm idarelik bir kule tipi koymuşlar. SSD Kioxia G3 seçilebilir.
Hocam aşağıdakini almak daha mantıklı bence. hem çift kanal ram var hem de 32 gb oluyor. İleride hava soğutma değişir. Siz nasıl yorumlarsınız?

Hocam aşağıdakini almak daha mantıklı bence. hem çift kanal ram var hem de 32 gb oluyor. İleride hava soğutma değişir. Siz nasıl yorumlarsınız?

1758307102199.webp

Kasayı şu ikisinden birisini yapman lazım. Bunun dışında anakartı B650M-R yap 150TL farkla. SSD G3 yapılabilir.

Hocam aşağıdakini almak daha mantıklı bence.
Fiyatına göre değişir hocam Sharpen Silver isimli sistem 22.00'da indirime girecek ama Quantom Surge kasası yok. Arada hatrı sayılır fiyat farkı olursa işler değişir.

Geri