Ben de ben de püüüh! O kadar stok bitti yani 2 dakikada. Site çöktü bi keremAlamadım
5. Dakikada 297 yazıyordu ben ödeme ekranına geldiğimde bitti 3 saniyede 297 stok mu bitti300 stok bitmezmi 5000 tane olsa bile 1dk da biter o
alakası yok sipariş geçtim hocam ne alakaİndirim yapmış gibi reklam yapıyorlar hem de çok büyük reklam ama indirim yapmıyorlar zarar etmiyorlar
Bu gibi indirimlerde sanal karta ürün fiyatı kadar limit verip sanal kartla almak durumu kurtarıyor.Ohoo karti girdim siparis vercem Allah'tan tongaya dusmedik 10 saniyede stok bitti 178 TL gidiyodu valla
evet benim gibiler aldı5. Dakikada 297 yazıyordu ben ödeme ekranına geldiğimde bitti 3 saniyede 297 stok mu bitti
site çöktüğü için sürekli öyle gözüküyo5. Dakikada 297 yazıyordu ben ödeme ekranına geldiğimde bitti 3 saniyede 297 stok mu bitti
Zaten ihtiyacım yoktu diye teselli ediyorum kendimiBen de ben de püüüh! O kadar stok bitti yani 2 dakikada. Site çöktü bi kerem
sepete eklemiştim, kartı da 5 dakika önceden kaydedip adresi vs hazırda beklettimhavale / eft ile ödeme olsa 300 stok anında biter ama kredi kartı ödeme ile nasıl 2 dakika da bitiyor garip
Aldım ?Reklam ?
Ben de geçtim de site açılınca bitmiş olsaydı fake indirimdiralakası yok sipariş geçtim hocam ne alaka