Smtcee
80+ Bronze
Dahası
Bak bu mantıklıymış denenebilirgoogle a kayıtlı kart tek tıkta bütün bilgileri dolduruyor. yine de butona basınca site gg
Bak bu mantıklıymış denenebilirgoogle a kayıtlı kart tek tıkta bütün bilgileri dolduruyor. yine de butona basınca site gg
Öyle değil 300 stock olsa forumdaki çoğu kişi alırdı.Max 50-100 stock koyuyolar.Alıntıyı görüntüle
sitenin bilerek çökertildiğini söyleyenler, gerçekten kötü kalplisiniz sepette 1.5-2 dakika boyunca bekledim geldi 15 saniyede satın alma işlemini tamamladım. bu kadar büyük bir firma neden böyle bir şey yapsın?
Oraya GELECEK ürün gecenin ürünlerinden olacak kanka onu da mı ben söyliyim ya al bak ben haklı cıktımhocam gecenin ürünlerinden biri diyor
Ne kadar boş bir mesaj “aldım” alan var ama biz site çökmelerinden bahsediyoruz. 300 stok olmadığını düşünüyoruz. Sen aldım diyorsun. İşine bak kardeşimsepete eklemiştim, kartı da 5 dakika önceden kaydedip adresi vs hazırda beklettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldım ?
69tl ye satılıyordu hep aklımda büyülü sayıyla kaldı.2018 de olan fiyata bak...
reklam yazmak kolay. sen işine bak kardeşim.Ne kadar boş bir mesaj “aldım” alan var ama biz site çökmelerinden bahsediyoruz. 300 stok olmadığını düşünüyoruz. Sen aldım diyorsun. İşine bak kardeşim
geçmiş yılların enflasyon yememiş fiyatları beni hüzünden öldürüyor...2018 de olan fiyata bak...
İncehesap instagram sayfalarına 2 haftadır söylüyor. 1, 2 saat önceden o sayfalarda atıyor hikayeye hangi ürün olacağını. Kolumuverirmisin , türk oyuncu platformu vs bu hesaplar paylaşıyorReis, duyumlarını nereden aldın?