Gaming gecesi 9060xt 16 gb sistem

Arkadaşlar bu sistem sanırım 30.500 olacak bu gece. Upgrade etmem gereken bir şey var mi. Kasayı bi üstündeki ventoyla değiştirmeyi bide ssdyi kioxa 1tb düşünüyorum sadece.
Kasa vento yap. Anakart Asus Prime B650M-F olsun. SSD kioxia yapabilirsin. Soğutucuyu lumos G6 yap 80mm ile 7500F cayır cayır yanar stok fandan farkı olmaz.

Kasa vento yap. Anakart Asus Prime B650M-F olsun. SSD kioxia yapabilirsin. Soğutucuyu lumos G6 yap 80mm ile 7500F cayır cayır yanar stok fandan farkı olmaz.
Ben de bu sistemi almayı düşünüyorum önceden 30CL ramler vardı çok fark olur öu bir de vento CPU güvenilir midir

Ben de bu sistemi almayı düşünüyorum önceden 30CL ramler vardı çok fark olur öu bir de vento CPU güvenilir midir
Patriot ram özelleştirmede yok olsa güzel olurdu ama bu ramde iş görür problem olmaz

Anakart güncellemesi şart mı hocam ? Hepsini yapacağız ama anakarta dokumayacağız sanırım. Çok etkiler mi bizi

Anakart güncellemesi şart mı hocam ? Hepsini yapacağız ama anakarta dokumayacağız sanırım. Çok etkiler mi bizi
Şart değil ama B650 daha fazla imkan sunar . Örnek olarak işlemci yükseltmek istersin Anakart değişmen gerekmez veya port ihtiyacın olur onları karşılarsın

Şart değil ama B650 daha fazla imkan sunar . Örnek olarak işlemci yükseltmek istersin Anakart değişmen gerekmez veya port ihtiyacın olur onları karşılarsın
Kanka zaten ryzen 7 yide destekliyor msi olan +200 300 isteyen msi. Onu seçmeyi düşünüyordum. Çok fazla ekleme yapamicam. Oda işimi görmez mi benim cikipta ryzen 9 alacak halimde yok ilerde. 1m 2 yuvası var bide pcl ile m2 portu olsa yeterli şuan bana 2 3 sene için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide arkadaşlar montajli istersem kaç günde çıkarıyorlar kargoyu, montajsiz istersem kaç günde kargoya veriyorlar. Vakit nakit benim için. Bilen varsa yazabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harici olarak başka siteden veya farketmez 120 mm 4x isi borulu yada 6x isi borulu düşünüyordum bundan farki olmaz diyorsan direk bunu ekleyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,023
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri