byhorozkentli
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
kulaklık yorumları pek iyi değil gibi sanki dip ses vs gibi sorunları var heralde
Coklu hesap banBir şey soracağım ikinci bir hesap açıp farklı bir numara farklı bir TC kullanıp adresi aynı koysam ürün iptal olur mu bir sıkıntı çıkar mı?
Niye çoklu hesap 2 farklı kişi oluyorlar alakalı değil bilmediğin şeyi yazma dostum.Coklu hesap ban![]()
Aldım daha öncesinde hem abime hem de kendime almıştım. Bir sıkıntı çıkmadı.Bir şey soracağım ikinci bir hesap açıp farklı bir numara farklı bir TC kullanıp adresi aynı koysam ürün iptal olur mu bir sıkıntı çıkar mı?
Teşekkürler.Niye çoklu hesap 2 farklı kişi oluyorlar alakalı değil bilmediğin şeyi yazma dostum.
Aldım daha öncesinde hem abime hem de kendime almıştım. Bir sıkıntı çıkmadı.
harbi kaça düşer6600 XT GELDI BE sizce kaça düşer
6800 e düşmüştü diye hatırlıyorum geçen haftaharbi kaça düşer
gene 6800 e düşse alınır mı ?6800 e düşmüştü diye hatırlıyorum geçen hafta
Çok tavsiye edilen bir model değil açıkçası biraz sıcak çalıştığını söylüyorlardı.gene 6800 e düşse alınır mı ?
Çok kişide bozuk çıkmış bu kulaklıklar. Ortada kasten yapılan bir şey mi var acaba?Bu arada Gaming Gecesi'nde 49TL ye aldıgım kulaklık bozuk çıkmıştı garantide hızlıca tamir olmuş.Gelince ayrı konu açacağım.
O fiyat istisna idi bu hafta imkansız8gb 3200 ramler kaça düser acaba ? 300 e alabilirmiyiz yine?