Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

bozkan

80+ Bronze
Alınır mı sistemim full msi
Ryzen 5 5600
msi ventus black 4060
Msi b450m promax anakart
Sistemim full MSI
Sıvı soğutmam hariç
Sıvı soğutmam, Arctic'ten önce MSI idi
Bu modeldi, 2 ayda pompası bozuldu. Dünya çapında kronik sorunlu bir modeldi. V2 çıkardılar sorunu çözdüklerini söylediler ama ne kadar çözebildiler emin değilim. Görünüşü o biçim ama, bence daha sağlıklı alternatiflere yönlenmekte fayda var. MSI harici ürün kullanmıyorum ama sıvı soğutma tecrübesinden sonra o konuda başka dükkana gidiyorum :). Sıvı soğutma konusunda ise Arctic diyorum.

Ygtkappa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yiğit Mert AKSOY
neden 7800x3d stokları olduğu gibi duruyor fiyatı uygun değil mi dostlar?

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,683
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
neden 7800x3d stokları olduğu gibi duruyor fiyatı uygun değil mi dostlar?

şuan en ucuz o . ihtiyaç yoktur belki. yoksa alınabilir.
1708721525559.png

ErdemmK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Erdem
Bu üçlüyü almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? 7900x3D sebebim ileriye dönük çekirdek sayısı fazlalığından dolayı seçtim.

Ekler

• aa2.png
    aa2.png
    145.1 KB · Hit: 119

adiltemel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Adil Temel
İncehesap ile iletişim kurmak gerçekten sorunlu. Dün indirime giren asus b650 anakarttan sipariş verdim, bir önceki hafta da almıştım. Arada 800 lira fark olunca elbette, ikinci sipariş kaçınılmaz oldu. Önceki karta iade kaydı açtım. Sistemden de tam 3 kanaldan ayrı ayrı mesaj attım ki, yeni anakartı göndermeyin, eskisinin yerine iade kabul edin diye. Pişkin pişkin neden ayrı ayrı mesaj attınız, ilgili birime iletildi dediler. Telefon ile aranmayınca, kendim aradım. Sistem yanıt verdi ancak hemen kapandı üç dört kez. Sonra da aramadım. Bilin bakalım ne oldu? 2 saat geçince mesaj geldi. Yeni siparişiniz kargoya verildi diye 😅

İncehesap ile iletişim kurmak gerçekten sorunlu. Dün indirime giren asus b650 anakarttan sipariş verdim, bir önceki hafta da almıştım. Arada 800 lira fark olunca elbette, ikinci sipariş kaçınılmaz oldu. Önceki karta iade kaydı açtım. Sistemden de tam 3 kanaldan ayrı ayrı mesaj attım ki, yeni anakartı göndermeyin, eskisinin yerine iade kabul edin diye. Pişkin pişkin neden ayrı ayrı mesaj attınız, ilgili birime iletildi dediler. Telefon ile aranmayınca, kendim aradım. Sistem yanıt verdi ancak hemen kapandı üç dört kez. Sonra da aramadım. Bilin bakalım ne oldu? 2 saat geçince mesaj geldi. Yeni siparişiniz kargoya verildi diye 😅
Bende ekran kartı alıp aynı gün iade ettim 1 haftadır incemede.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Top Bottom