Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Batuhan
beyler beyaz kasa arıyorum lınalı kasa kaca duser muadılı warmıdır anakartım m-atx sıgarmı yada 3 fanlı ekran kartları sıgarmı bu kasaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 3 hafta once aldım sıfır urun 2 yıl garantılı beyazdı aldıgım 2.1k ya almıstım kesınlıkle tavcsıye ederım
ben de beyaz kasa arıyorum bu olur mu acaba kabloları arkaya gizlemek için özel anakart. Bu kasada öyle bir şey var mı acaba.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
ege erdem demirelli
ben de beyaz kasa arıyorum bu olur mu acaba kabloları arkaya gizlemek için özel anakart. Bu kasada öyle bir şey var mı acaba.
Kablolar arkada olan versiyon ASUS A21 ile uyumlu.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
k
knk yanlıs bılmıyosam buna ozel bır kasa wardı bunda uymaz herhalde yotube bak ıstersen

Kablolar arkada olan versiyon ASUS A21 ile uyumlu.
knk lıanlı kasa kaca duser muadılı warmı bu modelde

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
sizce samsung 990 pro ne kadara düşerse almak mantıklı olur ?
teknobiyotikte 4.400tl civarı ona göre bak

bozkan

80+ Bronze
k

knk yanlıs bılmıyosam buna ozel bır kasa wardı bunda uymaz herhalde yotube bak ıstersen

knk lıanlı kasa kaca duser muadılı warmı bu modelde
Hocam düşünce görürsünüz ben 4,999 ya da 5,499 gibi bir fiyat bekliyoırum. Zaten ekonomi patlak olduğundan fiyatlar açıklandığı gibi stok bitme durumu olmuyor. Almak isterseniz üst düzey bir kasadır, 15-20dk dayanır stokları.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam düşünce görürsünüz ben 4,999 ya da 5,499 gibi bir fiyat bekliyoırum. Zaten ekonomi patlak olduğundan fiyatlar açıklandığı gibi stok bitme durumu olmuyor. Almak isterseniz üst düzey bir kasadır, 15-20dk dayanır stokları.
cok guzel kasada fan yok gercı sımdıkı kasanın fanları bır yere kadar goturur ama argb fan lazım en az 7adet fanlı modellerde aklımı celmıyo degıl

Son düzenleme:

bozkan

80+ Bronze
13600K 7999TL'ye alınır mı acaba. Geçen senenin fiyatı resmen.

Yeni soket çıkınca daha da iner mi acaba

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
ege erdem demirelli
cok guzel kasada fan yok gercı sımdıkı kasanın ramları bır yere kadar goturur ama argb fan lazım en az 7adet fanlı modellerde aklımı celmıyo degıl
Lianli kasa baya iyi ama fiyatı önemli.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Top Bottom