Enco
80+ Silver
lian li byeaz mı bu muyapacak bir şey yok. renk takıntın yoksa gayet güzel kasa.
lian li byeaz mı bu muyapacak bir şey yok. renk takıntın yoksa gayet güzel kasa.
bıde benım merkat ettıgım dıger konu onu mesh olan modellere gore cok absurt bır sogutmada eksı yonu olurmu acaba mesele bende 5600 war kule tıpı sogutucu kullanıyom ekran kartıda 6700 10gblık wersıyonu war suankı ısı degerledı normal o kasaya gecınce absurt bır artıs olurmu acabaLianli kasa baya iyi ama fiyatı önemli.
renk takıntım yokta ekıpmanları beyaz aldım daha once sıyahtı beyaz gozume cok guzel gelıyor ekstra bır ferahlık oldu ıcımde sankı gozumu karartıp kasayıda beyaz alıcamyapacak bir şey yok. renk takıntın yoksa gayet güzel kasa.
Kasanın önüne takilmasada yan tarafa ve alta takılıyor. Ekran kartı dışında en az 6-7 fan takılır. Sıcaklıklar çok artmaz. Ben bugün fan taktım 3 tane. 2 egzoz 3 intake var önceden 2 intake 1 egzoz vardı işlemci boşta 50 dereceden 35 derecelere düştü. Fanlar çok farkettiriyor yani.bıde benım merkat ettıgım dıger konu onu mesh olan modellere gore cok absurt bır sogutmada eksı yonu olurmu acaba mesele bende 5600 war kule tıpı sogutucu kullanıyom ekran kartıda 6700 10gblık wersıyonu war suankı ısı degerledı normal o kasaya gecınce absurt bır artıs olurmu acaba
gecen bıze attıgın fanlarımı aldın knk onları ınceleyıp yazıcam demıstın onuda unuttum sanmaKasanın önüne takilmasada yan tarafa ve alta takılıyor. Ekran kartı dışında en az 6-7 fan takılır. Sıcaklıklar çok artmaz. Ben bugün fan taktım 3 tane. 2 egzoz 3 intake var önceden 2 intake 1 egzoz vardı işlemci boşta 50 dereceden 35 derecelere düştü. Fanlar çok farkettiriyor yani.
6 dan baslicak instalarini takip et atiolarG4 var samsung bi 5500 olursa alınır
Eh orta6 dan baslicak instalarini takip et atiolar
Tmm reis hangi konuydu oraya atayım. Henüz kontrolcu almadım rgbsiz kullanıyorumgecen bıze attıgın fanlarımı aldın knk onları ınceleyıp yazıcam demıstın onuda unuttum sanma