ben 3 hafta once aldım sıfır urun 2 yıl garantılı beyazdı aldıgım 2.1k ya almıstım kesınlıkle tavcsıye ederım9.nesil gamepad kaça düşerse almak mantıklı olur
beyler beyaz kasa arıyorum lınalı kasa kaca duser muadılı warmıdır anakartım m-atx sıgarmı yada 3 fanlı ekran kartları sıgarmı bu kasaya
biliyorum 8.nesil vardı 1300e sattım dün şimdi 9.nesil alayım diyorum amazonda 2.5k şuan burda 2kya düşerse alabilirimbeyler beyaz kasa arıyorum lınalı kasa kaca duser muadılı warmıdır anakartım m-atx sıgarmı yada 3 fanlı ekran kartları sıgarmı bu kasaya
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben 3 hafta once aldım sıfır urun 2 yıl garantılı beyazdı aldıgım 2.1k ya almıstım kesınlıkle tavcsıye ederım
sagol dostum kaca duser daha once dustunu falan goren oldumu acaba
okadar dusmez gecen haftaydı galıba sıyahını 2.2k ya satmıslardı dıye hatırlıyombiliyorum 8.nesil vardı 1300e sattım dün şimdi 9.nesil alayım diyorum amazonda 2.5k şuan burda 2kya düşerse alabilirim
almam o halde amazondan 2.5kya alırım burdan almam düzgün indirim yapsınlarsagol dostum kaca duser daha once dustunu falan goren oldumu acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
okadar dusmez gecen haftaydı galıba sıyahını 2.2k ya satmıslardı dıye hatırlıyom
ıyıde gene 300 tl kardasın ve pazartesı elıne ulasır o 300 TL'ye jarz edılebılır pıl cekersınalmam o halde amazondan 2.5kya alırım burdan almam düzgün indirim yapsınlar
şarj edilebilir pilim var şarj cihazım var donglem var gamepadde vardı sattım dün 2.el 9.nesil bakıcaktım da bu indirimi gördümıyıde gene 300 TL kardasın ve pazartesı elıne ulasır o 300 TL'ye jarz edılebılır pıl cekersın