Ben de bunu soracaktım. Bilgisi olan var mı?Nası iyi bir ssd mi kronik sorun falan var mıdır
Alıntıyı görüntüle
Ben de bunu soracaktım. Bilgisi olan var mı?Nası iyi bir ssd mi kronik sorun falan var mıdır
Alıntıyı görüntüle
Hocam 7500F alsanız Am5 yeni soket ile daha mantıklı bence... B650 Biostar anakart ile yıllarca keyifle kullanırsınız. Beğenmeyin getirin ben sizden alırım o derecealınmaz mı kanka 5000e bu intel işlemci yıne stok koydular 14400f
Araştırdım DRAM'i yokmuş. Depolama için alınacaksa iyi bir SSD'ye benziyor.Ben de bunu soracaktım. Bilgisi olan var mı?
iptal ettim kanka haklısın başka yerde 6200e gorunce yapıstım aldım da gereksız dedıgın gibiHocam 7500F alsanız Am5 yeni soket ile daha mantıklı bence... B650 Biostar anakart ile yıllarca keyifle kullanırsınız. Beğenmeyin getirin ben sizden alırım o derece
Alanların büyük çoğunluğu al-sat yaparım diye aldı, geri kalanlar da sürü psikolojisi.alınmaz mı kanka 5000e bu intel işlemci yıne stok koydular 14400f
Biz cevap alana kadar stok bitti kanka.Team MP44Q şu ssd alınır mı gençler?
Bilmem ben tercih etmedim. Zaten bitmiş bile.4600 TL'ye değer mi?
Avrupada resmi olarak mspr fiyatına zam geldi bu talep varken daha aşşağasına bulamazsınız.yersen indirim.
Tekrar geldi stokBiz cevap alana kadar stok bitti kanka.