Tekrar geldi stok alacaksanız hızlı olunMSI Spatium M450 500GB 3600/2300MB/s PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Disk 1100 TL
1100 TL ye bu SSD alınır mı. Çok acelem yok Olabildiğince ucuza en az 500 gb hafıza, veri yazma hızı fena olmayan ssd arıyorum. Ssd kutusu alıp harici ssd olarak kullanmayı düşünüyorum.
Ben yorum atana kadar ürün bitmiş. Neyse acelem yok bir fırsat daha çıkar. Belki daha uyguna bulurum
hocam sipariş verdim pişman olmam değil mi? Harici ssd olarak kullanacağım. Bunda dram yokmuş. Bir sorun çıkarır mıTekrar geldi stok alacaksanız hızlı olun
Hocam harici SSD olarak kullanacaksınız DRAM'e ihtiyacınız olmaz zaten. Pişman olmazsınız.hocam sipariş verdim pişman olmam değil mi? Harici ssd olarak kullanacağım. Bunda dram yokmuş. Bir sorun çıkarır mı
kopyalama ve yazma işlemleri yapacaksan geçmiş olsun anlık çakılıyor hızları. dramsiz ssd'lere sadece windows kurup geçersin flash bellek gibi kullanamazsın kanser eder adamı.hocam sipariş verdim pişman olmam değil mi? Harici ssd olarak kullanacağım. Bunda dram yokmuş. Bir sorun çıkarır mı
İade edip dramlı ssd alacağımkopyalama ve yazma işlemleri yapacaksan geçmiş olsun anlık çakılıyor hızları. dramsiz ssd'lere sadece windows kurup geçersin flash bellek gibi kullanamazsın kanser eder adamı.