Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

red1x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih Soydaş
Kingston Renegade 1 TB SSD bir tane kaptım ben. Ayrıca şu Lian Li 011 Lancool Beyaz Kasa nasıl beyler?

Son düzenleme:

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar

MSI Spatium M450 500GB 3600/2300MB/s PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Disk 1100 TL​

1100 TL ye bu SSD alınır mı. Çok acelem yok Olabildiğince ucuza en az 500 gb hafıza, veri yazma hızı fena olmayan ssd arıyorum. Ssd kutusu alıp harici ssd olarak kullanmayı düşünüyorum.

Ben yorum atana kadar ürün bitmiş. Neyse acelem yok bir fırsat daha çıkar. Belki daha uyguna bulurum

red1x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih Soydaş

MSI Spatium M450 500GB 3600/2300MB/s PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Disk 1100 TL​

1100 TL ye bu SSD alınır mı. Çok acelem yok Olabildiğince ucuza en az 500 gb hafıza, veri yazma hızı fena olmayan ssd arıyorum. Ssd kutusu alıp harici ssd olarak kullanmayı düşünüyorum.

Ben yorum atana kadar ürün bitmiş. Neyse acelem yok bir fırsat daha çıkar. Belki daha uyguna bulurum
Tekrar geldi stok alacaksanız hızlı olun

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Tekrar geldi stok alacaksanız hızlı olun
hocam sipariş verdim pişman olmam değil mi? Harici ssd olarak kullanacağım. Bunda dram yokmuş. Bir sorun çıkarır mı

red1x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Semih Soydaş
hocam sipariş verdim pişman olmam değil mi? Harici ssd olarak kullanacağım. Bunda dram yokmuş. Bir sorun çıkarır mı
Hocam harici SSD olarak kullanacaksınız DRAM'e ihtiyacınız olmaz zaten. Pişman olmazsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
abbas
kopyalama ve yazma işlemleri yapacaksan geçmiş olsun anlık çakılıyor hızları. dramsiz ssd'lere sadece windows kurup geçersin flash bellek gibi kullanamazsın kanser eder adamı.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
kopyalama ve yazma işlemleri yapacaksan geçmiş olsun anlık çakılıyor hızları. dramsiz ssd'lere sadece windows kurup geçersin flash bellek gibi kullanamazsın kanser eder adamı.
İade edip dramlı ssd alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,535
Üyeler
162,700
Son üye
enerto
Top Bottom