Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Pahalıymış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu al daha iyi

Senin eksik ne kaldi
daha iyi falan değil 800tbw veri yazma garantisi veriyor 2tb olmasına rağmen :D

renegade 2,000tbw veri yazma garantisi veriyor 2tb'lik model için. attığın ürünün fiyatı şişirilmiş fiyat. renegade'in normal fiyatı 5500 lira

renegade 2,000tbw veri yazma garantisi veriyor 2tb'lik model için. attığın ürünün fiyatı şişirilmiş fiyat. renegade'in normal fiyatı 5500 lira

5625'e alınır

5500 ise güzel fiyat ama 5500 Kingston yok ki link at merak ettim

Veri yazma saatleriyle ilgilenmiyorum öyle bir zaman yok zaten ssd yazarak ömrünü bitirmen için 7 24 sunucuyla yıllarca çalıştıracaksin

aldık bakalım hocam hayırlı olsun

ekran kartlarının fiyatlar iyidi ama taksit az maalesef. Hepsiburadadan cozecegiz az pahalı da olsa
şu maximum indiriminden yararalanmak icin normal düz banka kartı alsak oluyo mu yıllık ödemesiz

şu maximum indiriminden yararalanmak icin normal düz banka kartı alsak oluyo mu yıllık ödemesiz
Ekran Resmi 2025-06-13 23.45.17.webp

aga bu yıllık kart ücretini ödememe yolu var mı 850 lira çok ya
Karta başvurup kullanıp geri kapatırsan ödemezsin büyük ihtimalle. Akbank'ta aynı durumu yaşadım hatta taksitli alışverişim varken kapadım kartı ama İş Bankası için kesin bir şey söyleyemem. Bu arada bunu yapmak kredi notunu olumsuz yönde etkileyebilir bi araştır istersen.

9070XT red devil'ı yine koymuşlar ama bu sefer 36ya düşecek gibi. 42'den listelemişler, önceden 39du sanki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri