Düzgün indirim olursa bende çekeceğim hazır sistemim var ekran kartı arıyorum uzun zamandır indirim gelmiyor ekran kartı kullanır diğer parçaları tek tek satarım7700 yerine mesela 9600x daha mı mantıklı olur? fiyat aynı sayılır.
onun için aslında pek mantıklı olmayabilir hocam. sahibinden de sıfır pny'ler 33k falan ordan almak çok daha mantıklı olur.Düzgün indirim olursa bende çekeceğim hazır sistemim var ekran kartı arıyorum uzun zamandır indirim gelmiyor ekran kartı kullanır diğer parçaları tek tek satarım
yani hocam aralarında fiyat farkı sağlam var. 7800x3d var diye fiyatlar yakın ama 5070ti'da olan parçalar olsa çok rahat 50k'ya düşer.Dostlar sizce 9070xtli sistemmi yoksa 5070ti olanmıı ikiside iyi gibi ama kararsız kaldım
Günlerdir bakıyorum istanbuldayım uygun bir tane 5070 ti bulamadımonun için aslında pek mantıklı olmayabilir hocam. sahibinden de sıfır pny'ler 33k falan ordan almak çok daha mantıklı olur.
bu gpu world türkiye diye bi yer var orda satılıyordu. bakabilirsin. bende bi ara 2. el için tavsiye istemiştim ve burası tavsiye edilmişti. takip ettiğim kadarıyla fazlasıyla güvenilir bi yer.Günlerdir bakıyorum istanbuldayım uygun bir tane 5070 ti bulamadım
Hocam işlemci farkı baya var o yüzden 9070xtli olanı alıcam gibi duruyor ilerde belki 5070tia geçerimonun için aslında pek mantıklı olmayabilir hocam. sahibinden de sıfır pny'ler 33k falan ordan almak çok daha mantıklı olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani hocam aralarında fiyat farkı sağlam var. 7800x3d var diye fiyatlar yakın ama 5070ti'da olan parçalar olsa çok rahat 50k'ya düşer.
Bu ikisi 45 bin TL'e düşecek: