Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

1000061267.webp

En mantıklı böyle geldi bazı şeyleri düşürdüm bazısının yükselttim ama gene pahalı gene pahalı çoğu yerde kampanyasız da benzerleri bulunuyor üzüyor bu durum nerede 1 ay önceki gaming geceleri ah ah kaçırdık

En mantıklı böyle geldi bazı şeyleri düşürdüm bazısının yükselttim ama gene pahalı gene pahalı çoğu yerde kampanyasız da benzerleri bulunuyor üzüyor bu durum nerede 1 ay önceki gaming geceleri ah ah kaçırdık
xpg ssd dramli. bu değil galiba.

Tepe model değil bir olayı yok diye hatırlıyorum. 1.000 TL altına INNO3D ve Palit var:
INNO3D SFF kart ama soğutması iyi.
Tepe modelin kalın hali olması lazım, kodlarında sadece 1 sayı farkı vardı ama her türlü 39k ya güzel kart. Stock zaten direk bitti. Alanlara hayırlı olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tepe modelin kalın hali olması lazım, kodlarında sadece 1 sayı farkı vardı ama her türlü 39k ya güzel kart. Stock zaten direk bitti. Alanlara hayırlı olsun.
Yandan fark şöyle, kalında değilmiş sanırım. Amaç hava akışı ve bu gerçekten işe yaradı ise bilemeyeceğim, inceleme fln izleyen arkadaş daha iyi bilir, Açıkçası ben bakmaya zahmet etmedim. Bir de backplate de biraz kozmetik fark var. Satılan modeldekini daha çok sevdim.

Ekler

• Satılan model.webp
    Satılan model.webp
    9.6 KB · Hit: 27
  • Tepe model denilen.webp
    Tepe model denilen.webp
    9.2 KB · Hit: 26
Son düzenleme:
pcıe 5.0 kioxiaya gerek yok hocam. Eğer çok büyük dosya aktarımları ile uğraşmıyorsanız oyunda farketmezsiniz bile farkını, kc3000 veya 2tb olsun dersen msi ssd de alınabilir ama kioxia g4 e gerek yok bence

pcıe 5.0 kioxiaya gerek yok hocam. Eğer çok büyük dosya aktarımları ile uğraşmıyorsanız oyunda farketmezsiniz bile farkını, kc3000 veya 2tb olsun dersen msi ssd de alınabilir ama kioxia g4 e gerek yok bence
ya valla amaç imzadaki ssd ye ek almak oyun kütüphaneme yetmiyor 1 tb 3000 küsür oyun var hesaplarımda tabii hepsini indirmicem ama en az 40-50 tane yüklicem dursun kenarda oynarım diye ne alayım ?

MSI Gen 4'ün fiyatını güzel buldum. Gen 5 lar hala pahalı 4.800 x2 = 9600 TL eder 2tb, amazon 2 tb sini 8.700'e satıyor. Bir de bence ısınıyorlar, ısındıkları için verdikleri hızla tam çalışmayacaklarını düşünüyorum. 55 dereceye geldin mi throttle, benim 990 pro zaten benchmark yapınca 53 e geliyor. Boşuna mı hayvan gibi kalın soğutmalı olanlar var. Tabii yine gen 5 ssd videosu izleyen varsa daha iyi bilir, ben yine bakmadım.
Edit: Söyledikleri hızı vermesede gen 4'den hızlı çalışır orası ayrı sonuçta hala gen 5, nasıl gidip 5090 ama ventus alıyorsun ve bir şey diyemiyorsun aynen öyle :ROFLMAO:

Gaming gecesinde 5060ti sistem alınır mı? Hangi özelleştirmeler ile alınır? Soğutucu seçeneği hiç koymamışlar.

Geri