Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

5070ti sistem kovalıyorum bu sefer 2 güzel sistem koymuşlar fiyatları yukarı çekmişler indirim gene bir halta yaramayacak aynı fiyatta kalıp düşse cidden alacaktım gene hayaller çöpe ya sistemlerin fiyatı yüksek nerede o 1 ay öncesinde 60klara 5070ti sistemler harbiden

Adata legend 2tb ssd alınır mı? 9070xt 7500f sistem diziyorum. Windows kuracam üzerine. Hmb var dram yerine, bazı yorumlar bir fark olmayacağından bahsediyor

5070ti sistem kovalıyorum bu sefer 2 güzel sistem koymuşlar fiyatları yukarı çekmişler indirim gene bir halta yaramayacak aynı fiyatta kalıp düşse cidden alacaktım gene hayaller çöpe ya sistemlerin fiyatı yüksek nerede o 1 ay öncesinde 60klara 5070ti sistemler harbiden
Bende kovalıyorum sonuç hüsran

nem alma cihazi benim pcye ortalama kac fps kazandirir? bu gece alinabilecek en mantikli gaming urunu bu

Bu akşam baya bir ürün var.Sistemler vatan'ın yaptığı sistemler kadar fiyat performans olur mu?

Hocam Monitörlerde Var Bunlardan biri alınır mı alınmaz mı yardımcı olur musunuz

1000074209.webp
şimdi bu sistemi böyle özelleştirdim fiyatı 70-72k olsa ne diyorsunuz alınır mı yoksa sırıtır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri