İndirimle 40 tl civarlarına düşer, W/mk'si 5.0. Senin termal macuna baktım W/mk'sı 1.85'miş. Oldukça kötü bir değer aslında. Alınabilir yani diğer termal macun. Fakat şunu da unutma arctic mx-4 2019 edition kargoyla 55tlye geliyor ve 8.5 W/mk'ya sahip. Ben olsam arctic mx-4 alırdım. Fakat 30 tl civarlarına düşerse alınabilir cooler master da.Beyler elimde bu termal macun var indirimde olacağı almama sizce gerek var mı ?
cooler master v1 ic value
Güzel kasa hava akışının da iyi olduğunu duymuştum.var mı yorumu olanXPG INVADER-BKCWW USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Çok şık ve güzel bir kasa bence 400tl civarlarına düşecektir ki alınır.var mı yorumu olanXPG INVADER-BKCWW USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Çok saol yıllar önce almıştım şaşırtmadı bu değer beniİndirimle 40 TL civarlarına düşer, W/mk'si 5.0. Senin termal macuna baktım W/mk'sı 1.85'miş. Oldukça kötü bir değer aslında. Alınabilir yani diğer termal macun. Fakat şunu da unutma arctic mx-4 2019 edition kargoyla 55tlye geliyor ve 8.5 W/mk'ya sahip. Ben olsam arctic mx-4 alırdım. Fakat 30 TL civarlarına düşerse alınabilir cooler master da.
Ne demek hocamÇok saol yıllar önce almıştım şaşırtmadı bu değer beni
359TL olabilir
Bu kulaklık şu an 410 TL. Sizce ne kadarlık bir indirim uygulanır?
Gelmiyorki haftalardırhaftsnın ürünü nedir bilen varmı ben göremedim daha
i3 10100 1k altına düşerse alınabilir intel isteyenler için gayet iyi olur