Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Bu akşam Tuf ve cougar set var heralde sürekli onlar geliyor
Tamamdır hocam sorun değil siz memnunsanız önerebilirsiniz kaliteli ürünleri vardır ben de öğrenmiş oldumhocam bak gibi sanki bence gibi tabirlerin altı boş
ben bu markanın eksisini artısını söylüyorum hocam
ayrıyetten kullanıyorum neredeyse çoğu ürününü onun için genelinde sorunlu gibi ifadeleri kullanmayalım insanlarımızı yanlış bilgilendirmeyelim
OlurBeyler bu ram intel için olurmu cevap verebilirmisiniz ?Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz C16 Siyah Ram - CMK8GX4M1D3000C16 incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam inanın inanılmaz tilt oluyorum. Sormaya Korkuyorum ya gamepower ve JD ürünlerini. Şu ürünü kullandım şu modelini kullandım şu sorunu yaşadım yazsalar ellerini öperim ama direkt markaya bakıp alınmaz çöp leş kronik sorunlu deniyor.hocam bak gibi sanki bence gibi tabirlerin altı boş
ben bu markanın eksisini artısını söylüyorum hocam
ayrıyetten kullanıyorum neredeyse çoğu ürününü onun için genelinde sorunlu gibi ifadeleri kullanmayalım insanlarımızı yanlış bilgilendirmeyelim
Eminmisin?
yok hocam arkadaş gayet saygılı şekilde düşüncelerini belirtti öyle bir amacı yokHocam inanın inanılmaz tilt oluyorum. Sormaya Korkuyorum ya gamepower ve JD ürünlerini. Şu ürünü kullandım şu modelini kullandım şu sorunu yaşadım yazsalar ellerini öperim ama direkt markaya bakıp alınmaz çöp leş kronik sorunlu deniyor.
Yok kesinlikle o yazan arkadaşa değildi lafım ama böyle bir kitle var onlar için söyledim..yok hocam arkadaş gayet saygılı şekilde düşüncelerini belirtti öyle bir amacı yok
ama bahsettiğiniz gibi olan arkadaşları
nickimi okumaya davet ediyorum
DA bundan aylar önce incelemişti isterseniz bir izleyin kendiniz karar verin saat 10 olmadanBu monitör nasıl ve genelde ne kadar indirim yapıyorlar bir bilginiz var mıdır ?James Donkey JD27FG1MS144 27'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum iyiyse alıcam.Bu monitör alınır mı arkadaşlar hangi panel göremedim ama.AOC AG272FCX6 27” 1ms 165Hz WLED Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com