Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Hocam aradığım özellikler 165 Hz ve 27 inç

Marka monitörlerin bu özelliklerdeki ürünleri 2k altına yok nerdeyse o yüzden beni buna itiyor. 3 4 haftadır takip ediyorum ama henüz bulamadım hemen alayım demiyorum zaten sizi burada bulmuşken sormak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam curved monitör istiyorum bunun içinde 27 inç şart gibi 24 ler küçük gibi hissediyorum
Kullandıkça küçük hissettiriyor ben 15 inç de kullandım 19 inç de ama hiç ekran küçük demedim , şimdi 24 inç kullanıyorum ve küçük hissettirebiliyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corsair HS35 Stereo Karbon CA-9011195-EU Kablolu Gaming Kulaklık
alınır mı?
Evet kesinlikle alınır.

Kralex03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
ahmet gültekin
Dark force psu nasıldır arkadaşlar hepsi burada da baya güzel yorumlar gördüm de yardımcı olabilir misiniz :)

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam aradığım özellikler 165 Hz ve 27 inç
Marka monitörlerin bu özelliklerdeki ürünleri 2k altına yok nerdeyse o yüzden beni buna itiyor. 3 4 haftadır takip ediyorum ama henüz bulamadım hemen alayım demiyorum zaten sizi burada bulmuşken sormak istedim.
Hocam curved monitör istiyorum bunun içinde 27 inç şart gibi 24 ler küçük gibi hissediyorum
İstediğin tüm özellikleri sunuyor. Fiyatı da tahminen bütçene uyuyor. Yani zaten alınır seviyede.
İndirimli satış gelene kadar internet üzerinden incelemele ve kutu açılış videolarına bak. Kafanda soru işareti kalmasın.
Screenshot_60.png
Screenshot_59.png

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Riser uzatma kablosu ne işe yarıyor gördüm merak aeetim

krammer

80+ Bronze
İstediğin tüm özellikleri sunuyor. Fiyatı da tahminen bütçene uyuyor. Yani zaten alınır seviyede.
İndirimli satış gelene kadar internet üzerinden incelemele ve kutu açılış videolarına bak. Kafanda soru işareti kalmasın.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu sabah inceledim forumlarda ve kutu açılımı videoları yapanları, sınırlı sayıda inceleme var çok bilinen bir ürün değil ama genel olarak bu bütçeye alınabilir düzeyde deniyor.
Tabi direkt GP görünce uzak dur diyen tayfa da var hiçbir özelliğine bakmadan.
Sonuç olarak çok kararsızım :) Çok meşgul etmiş gibi oluyorum ama gaming indirimine uğramış ürünlerde taksit seçeneği açık mı bilginiz var mı?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Riser uzatma kablosu ne işe yarıyor gördüm merak aeetim
Mesela dikey ekran kartı takmak isterken kullanabiliyorsun.
Bir ucu ekran kartı taktığımız yuva şeklinde, diğer ucu da ekran kartının girişi şeklinde.
Giriş kısmını anakarttaki yuvaya takıyorsun, kablonun diğer ucundaki ekran kartı yuvasına da kartını takıyorsun.
Kısaca uzatma kablosu yani.
DA geçen gün paylaştığı 3 ekran kartlı sistem videosunda taktığı 3. kartı bu tarz bir kablo ile bağlamıştı, görebilirsin.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Kötü bir gaming gecesi daha...
Güzel parça gelmedi hiç.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu sabah inceledim forumlarda ve kutu açılımı videoları yapanları, sınırlı sayıda inceleme var çok bilinen bir ürün değil ama genel olarak bu bütçeye alınabilir düzeyde deniyor.
Tabi direkt GP görünce uzak dur diyen tayfa da var hiçbir özelliğine bakmadan.
Sonuç olarak çok kararsızım :) Çok meşgul etmiş gibi oluyorum ama gaming indirimine uğramış ürünlerde taksit seçeneği açık mı bilginiz var mı?
Dediğim gibi, sunduğu özellikler ile senin aradığın özellikler eşleşiyor. Fiyatı da bütçene uygun olursa alabilirsin.
Eskiden olsaydı 1700 TL fiyata AOC falan geliyordu, ama ekonomimizi anlatacak kelime kalmadı ...
O yüzden ben satın alım için bir sakınca görmüyorum.
Daha önceki siparişlerde taksit ile alışveriş yapmadığım için taksit kısmı ile ilgili bir bilgim yok, onu firma ile görüşmen çok daha sağlıklı olur.

krammer

80+ Bronze
Dediğim gibi, sunduğu özellikler ile senin aradığın özellikler eşleşiyor. Fiyatı da bütçene uygun olursa alabilirsin.
Eskiden olsaydı 1700 TL fiyata AOC falan geliyordu, ama ekonomimizi anlatacak kelime kalmadı ...
O yüzden ben satın alım için bir sakınca görmüyorum.
Daha önceki siparişlerde taksit ile alışveriş yapmadığım için taksit kısmı ile ilgili bir bilgim yok, onu firma ile görüşmen çok daha sağlıklı olur.
Çok teşekkür ederim her şey için biraz daha bakayım emin olmak için şimdilik almayı düşünüyorum ..

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
inatla ssd ile dolduruyolar allahım sabır