DA-MD2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Asrock daha iyi.MSI B450-A Pro MAX
VS
Asrock B450 Pro 4
Asrock daha iyi.MSI B450-A Pro MAX
VS
Asrock B450 Pro 4
ve yeni ürünümüz yine ssd evet şaşırdık mı şaşırmadıkinatla ssd ile dolduruyolar allahım sabır
SSD Geceleri
hem de James Donkeyve yeni ürünümüz yine ssd evet şaşırdık mı şaşırmadık
some incehesap problemsve yeni ürünümüz yine ssd evet şaşırdık mı şaşırmadık
Mesaj otomatik birleştirildi:
hem de James Donkey
sallanma sorunu mevcutBu monitör nasıl ve genelde ne kadar indirim yapıyorlar bir bilginiz var mıdır ?James Donkey JD27FG1MS144 27'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
aoc 24" ips 144hz 1ms almayı düşünüyordum ama 27" James Donkey geldi indirimlere 27" çok büyük gelebileceğinden almak istemiyordum ve samsung va panel fikirlerinizi alabilir miyim bu konuda? almalı mıyım almamalı mıyım?
çünkü itopyada da sanırım hafta sonu indirimleri başladı.
Ben olsam 24g2u alırdım hem ips hem aocBu monitör nasıl ve genelde ne kadar indirim yapıyorlar bir bilginiz var mıdır ?James Donkey JD27FG1MS144 27'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
24 ınch olanda hiçbir sorun yok bilginiz olsunBen olsam 24g2u alırdım hem ips hem aoc
James Donkey ben olsam hayatta almam neden diye sorarsanız kalitesiz bir sürü sorun yaşayan var ama aoc unda fiyatı son zamanlarda sağlam arttı daha geçen hafta 2000 e alıyorduk en son baktığımda 2300 2400 e çıkmıştı karar sizin
Doğrıdur ama James Donkey biraz da genelinde sorunlu gibi24 ınch olanda hiçbir sorun yok bilginiz olsun
insanları yanlış bilgilendirmeyelim
genelleme yapmayalım
hocam bak gibi sanki bence gibi tabirlerin altı boşDoğrıdur ama James Donkey biraz da genelinde sorunlu gibi