Frenerno
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
çok kötü çok rahatsız imzamdaki rehberime bak indirimli havit 2002d veya ch321 öneririm
çok kötü çok rahatsız imzamdaki rehberime bak indirimli havit 2002d veya ch321 öneririm
stok bitti bile3070 alınır mı beyler?
O paraya sıfır ne var?asla
hayır tabii ki bir işe yaramayacak bir kart
yok ama o bütçede sıfır alınmazO paraya sıfır ne var?
Sıfır alınaçaksa alınabilir ama belki yaşadığı yerde 2. el adam akıllı kart yok.hiç mantıklı değil 2.elden rx 460 daha mantıklı
Gamenote yeni bir marka nasıl acaba ?çok kötü çok rahatsız imzamdaki rehberime bak indirimli havit 2002d veya ch321 öneririm
Yeni değil Türkiye'ye yeni gelen ama güzel bir marka kaliteli ve f/pGamenote yeni bir marka nasıl acaba ?
Bu arada silver hayırlı olsunGamenote yeni bir marka nasıl acaba ?
yeni değil havit markası iyi bir marka türkiyeye daha yeni giriş yaptı kaliteli kulaklık https://forum.donanimarsivi.com/konu/gamenote-h2002d-oyuncu-kulakligi.276538/Gamenote yeni bir marka nasıl acaba ?
Denemediğim için bilmiyorum araştırmam lazım onu biraz ch321 in güzel olduğunu biliyorum ama stok yok galibaYeni değil Türkiye'ye yeni gelen ama güzel bir marka kaliteli ve f/p
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada silver hayırlı olsun
İtopya indirimlerinde daha güzel monitörler olduğunu düşünüyorumBu monitör nasıl arkadaşlar alınır mı? sizceGamePower Intense X20 27'' 1ms 165Hz Curved RGB Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben şuanda klavyesini kullanıyorum yay sesi falan sıfır renkler ve ışıkları çok iyi gündüzde bile aydınlatıyor geceleri p***** gibi yapiyorDenemediğim için bilmiyorum araştırmam lazım onu biraz ch321 in güzel olduğunu biliyorum ama stok yok galiba