Neler Yeni

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Şaka gibi.
Japonya garantisiz karta cidden 8200 vereni buluyorsun, ben 8300'e TR garantili satamıyorum.
Kartın soğutmasını geç, garantisiz kart alıyor adam.
Garanti var ve Garanti olmasa bile bence çok önemsiz , ben daha hiçbir kartımı bozmadım ki eminim burdaki kişilerin %99 u kartını garantiye vermemiştir.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
O11 Dynamic gelsin artık ya kaç haftadır gelmiyor

Penguen

80+ Silver
Garanti var ve Garanti olmasa bile bence çok önemsiz , ben daha hiçbir kartımı bozmadım ki eminim burdaki kişilerin %99 u kartını garantiye vermemiştir.
Amazon Japonya kartlara DH'de garantisiz gibi davranın diyorlar. Ki bunu herkes diyor. Sanırım ilk 1 ay sıkıntı olursa yardımcı oluyorlar sadece. Sonrasında kendi başınasın.
Sana göre önemsiz ama millet garantili ürün için 1-2k daha fazla para ödüyor. Sen bozmazsın ama bir şey olur bozulur, olmayacak şey değil. Örnek olarak, benim bilgisayar kendi kendine bozuldu. PSU şüpheli, garantiye yollayacağım değişecek. TX 750M gibi bir PSU'nun bozulmasını beklemezsin ama olabiliyor.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Amazon Japonya kartlara DH'de garantisiz gibi davranın diyorlar. Ki bunu herkes diyor. Sanırım ilk 1 ay sıkıntı olursa yardımcı oluyorlar sadece. Sonrasında kendi başınasın.
Sana göre önemsiz ama millet garantili ürün için 1-2k daha fazla para ödüyor. Sen bozmazsın ama bir şey olur bozulur, olmayacak şey değil. Örnek olarak, benim bilgisayar kendi kendine bozuldu. PSU şüpheli, garantiye yollayacağım değişecek. TX 750M gibi bir PSU'nun bozulmasını beklemezsin ama olabiliyor.
Dostum birisi PSU Birisi GPU arada dağlar kadar fark var. PSU Ların bozulma ihtimali zaten her zaman çok çok çok daha fazla yüksektir.

Ekran Kartlarının RMA Oranı Çok daha düşük

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,158
İsim
Hakan
Ekran kartları ve işlemciler bozulması cidden çok düşük, hadi kartın başka yeri bozuldu ama çekirdeğin veya belleklerin bozulması zorç

Penguen

80+ Silver
Dostum birisi PSU Birisi GPU arada dağlar kadar fark var. PSU Ların bozulma ihtimali zaten her zaman çok çok çok daha fazla yüksektir.

Ekran Kartlarının RMA Oranı Çok daha düşük
Hayır sana bahsettiğim, bozulma ihtimali çok az olsa da var.
Neyse, Türkiye'de yaşıyoruz, çok kafa yormamak lazım. Pek akıllı yok.
Ayrıca farkındayım PSU'nun bozulma ihtimali çok az ama işin saçma tarafı, senelerce Frisby PSU kullananlar varken kaliteli diye aldığım PSU 1-2 ay olmadan bozuldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartları ve işlemciler bozulması cidden çok düşük, hadi kartın başka yeri bozuldu ama çekirdeğin veya belleklerin bozulması zorç
İşlemci ve RAM cidden az ama ekran kartı bozulma ihtimali gördüğüm kadarıyla daha yüksek.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,158
İsim
Hakan
Hayır sana bahsettiğim, bozulma ihtimali çok az olsa da var.
Neyse, Türkiye'de yaşıyoruz, çok kafa yormamak lazım. Pek akıllı yok.
Ayrıca farkındayım PSU'nun bozulma ihtimali çok az ama işin saçma tarafı, senelerce Frisby PSU kullananlar varken kaliteli diye aldığım PSU 1-2 ay olmadan bozuldu.
Bir PSU bozulma veya sağlamlık oranını vermek rus ruletine sağ kalma oranımız ile eşit, %50-%50

İşlemci ve RAM cidden az ama ekran kartı bozulma ihtimali gördüğüm kadarıyla daha yüksek.
RAM'in Ekran kartından daha fazla, ram çok değişik bir yapı karakteri fazla değişik asi ve uyumsuz

rookie27

80+ Gold
Katılıyorum bizzat kendi arkadaşım 1 sene RX570 kullandı kart sorunsuzdu O.C bile yapmadı bir gün kalktığı zaman ekrana görüntü vermedi kart arızalandı şimdi onun değişimi ile uğraşıyor.
Garantisiz kart bence de alınmaz.

Penguen

80+ Silver
Bir PSU bozulma veya sağlamlık oranını vermek rus ruletine sağ kalma oranımız ile eşit, %50-%50

RAM'in Ekran kartından daha fazla, ram çok değişik bir yapı karakteri fazla değişik asi ve uyumsuz
Başta ne demek istediğini pek anlayamadım.
Ben cidden dandik PSU alıp bozuldu yazan çok az kişi gördüm. Bu kadar para verip bozulması garip geldi. Yani, sonuç olarak bozulmaz diye düşünsek de bozulma ihtimali var ve garanti benim için kurtarıcı olacak.

Yavuz241

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ahmet Kazancı
Top Bottom