Molecule pc'de Sapphire Nitro zaten 10 tl 9'a falan düşse belki alınırdı.10K Falan olur tahminimce.
500/550 tl gibi alınır@DOGANALPASLAN hocam gaming gecesindeki corsair k60 önerir misiniz / kaça düşerse önerirsiniz ?
sizce 3060ti mi alıyım yoksa rx 6700 xt mİ? İşlemcim ryzen 5 5600x anakart msi mag b550 tomahawk.8500 e düşüyordu genelde.
3060tisizce 3060ti mi alıyım yoksa rx 6700 xt mİ? İşlemcim ryzen 5 5600x anakart msi mag b550 tomahawk.
hocam zaten riser bir aparat ama riser dışında aparat isetemiyorsanız takılır4000d Airflow kasam var.
ROG Strix Riser kablosunu alsam aparatsız direkt ekran kartımı dikey takabilir miyim?
300'e falan düşerse alabilirim ama düşeceğini sanmıyorum.
Asus ROG-STRIX-RISER-CABLE Riser 240mm Uzatma Kablosu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bahsettiğim şey riserlı metal parçalar var dikey ekran kartı aparatı diye geçiyor. Ben bunu alıp taksam direkt kullanabiliyor muyum diye soruyorum.hocam zaten riser bir aparat ama riser dışında aparat isetemiyorsanız takılır
Bu low profile den kasıt ne oluyor klavyede ?500/550 TL gibi alınır
sadece riser yeterli hocamBahsettiğim şey riserlı metal parçalar var dikey ekran kartı aparatı diye geçiyor. Ben bunu alıp taksam direkt kullanabiliyor muyum diye soruyorum.
klavye daha ince hocamBu low profile den kasıt ne oluyor klavyede ?
550 tl civarına alınır@DOGANALPASLAN hocam gaming gecesindeki corsair k60 önerir misiniz / kaça düşerse önerirsiniz ?
Hp omen encoder mı Corsair k60 mı sizce ?sadece riser yeterli hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
klavye daha ince hocam