Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Neyine uygun aga dalga mı geçiyorsun? bu neyin güzellemesi? bugün saatlerce 36K dan Inno3D 5070 Ti X3 OC White satıldı gayet de kaliteli bir model. Biri 60 derece çalışırken diğeri 80 derece çalışmıyor yada biri 100 fps verirken diğeri 150 fps vermiyor hepi topu hepsinde aynı chip var. En kralıyla en kötü modelin arasında %2-3 fark oynuyor, çoğunda oynamıyor bile.

36K ya 5070 Ti nere, 49K ya nere, net kazık hatta kazık yanında az kalır resmen roma mızrağı.
Doğrudur ama adam İnno-Gainward-PNY-Galax-Palit almak istemiyor. Tamam Asus MSI fanboyluğuna ben de karşıyım ama forumda takip ettiğim kadarıyla gereksiz yere de bu markaları gömüp yerin dibine sokanlar var... Çokça şu şekilde : '5080 almak varken 5070ti ye o para verilirmi' cümlelerini çok duyuyorum. Sırf 5080 ile karşılaştırmak adına şuanki en baba model olan 5070ti yı adam yerin dibine sokuyor benim karşı olduğum konu bu. Ve takdir edersin ki bazıları da almışken evet gereksiz tabi ama 'Asus olsun MSI olsun yeter ki ben paramı sağlam bir modele vereyim' diye heyecan yapıp alabiliyor o adamın şevkini de kırmamak gerektiğine inanıyorum. Ekran kartı alırken teknik özelliklerinden bihaber olup sadece tipine bakarak karar verip 63k ya 5070ti alanı gördü bu gözler ama ben öyle şuursuzlardan bahsetmiyorum tabi o da ayrı :)

asus rog pelta alırnımı bu fiyata?

Lan olum 49K dan kim 5070 Ti vanguard alıyor? buradan alan varsa harbi allah akıl fikir versin. 5080 parasına 5070 Ti iteliyorlar.
haftalardır adam gibi 5070 ti indirimi görmemiştim ama bu tam bindirim olmuş. kart msi'in en tepesi olsa ne olur, rakibi 33-34'e satılıyor. harbiden ben de şaşırdım o paralara gitmesine. sırf marka diye ekstra 10k gömmek akıl işi değil.

İndirime giren parçaları şöyle topladım arkadaşlar kolay erişim için
İndirimdeki ekran kartları
İndirimdeki Hazır Sistemler ve Monitörler.
İndirimdeki AMD işlemci ve anakartlar. (ve sistem dizenler için diğer bileşenler ssd, ram, kasa)
İndirimdeki Intel işlemci ve anakartlar. (ve sistem dizenler için diğer bileşenler ssd, ram, kasa)
İndirimdeki ekipmanlar ( mouse, klavye ,kulaklık...)
5070ti bitmiş.

Kaliteli, WD nin bu modeli iyi, TLC nand chipli ama DRAM yok HMB önbellekli. Güzel indirim oluırsa alınabilir dram aramıyosan
Size güvendim bide tasarımına güvenip çektim hocam :D
3.100TL'ye düşmüş fiyatı da güzel geldi piyasadaki muadillerine göre bakalım..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haftalardır adam gibi 5070 ti indirimi görmemiştim ama bu tam bindirim olmuş. kart msi'in en tepesi olsa ne olur, rakibi 33-34'e satılıyor. harbiden ben de şaşırdım o paralara gitmesine. sırf marka diye ekstra 10k gömmek akıl işi değil.
Tepe modeli falan hikaye hocam daha öğlen 27kya soğutması da gayet yeterli olan sapphire pulse 9070xt satıldı.
Kazık maalesef alanların bir hayli takıntılı olması lazım

Valla umutsuz vaka bu hafta maalesef. Monitör alacaktım ama başka yerden alıyorum artık. Gamepower ürünlerini görmekten gına geldi.

Delta 2 aldım bu hafta. Parolapara + asus geri ödeme kampanyasıyla 6700 civarına geldi. Bir önceki sayfanın son mesajında detaylı yazdım.
Asus cashback kampanyası nerde tam olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,965
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri