Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

gen 5 ssd almayın gen 4 alın kioxia exeria pro 2 tb güzel model
gen5 yerine 4 seçmemiz daha mı iyi olucaktır dediğiniz modele de hemen bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gen 5 ssdyi soğutmak çok zor zaten

yusuf hocam psularda bilgili o önerir

@yusuf7878
teşekkür ederim yardımlarınız için

eşime 5070 li sistem topluyoruz sistem amd olucak o yüzden bu indirimlere bakıyoruz o sebepten attığım parçaları yorumlar mısınız alınır mı alınmaz mı diyerekten işlemci olarak min 7800x3d alacağız ona göre yorumlarsanız sevinirim tavsiyelerinizi de bekliyorum
ANAKART
alınır mı daha uyguna yeterli verim sağlıcak önerileride alabiliriz
PSU
https://www.incehesap.com/gigabyte-...full-moduler-beyaz-power-supply-fiyati-82460/
min 850 lik olmasını tercih ediyoruz bu psu alınır bir aset mi acaba
M2SSD
ssd olarak min 2 ssd takacağız hazırda 1 tb lık ssd var o sistem vs için olucak oyunlar vs içinde bunu düşünüyoruz Render alma gibi durumlarda olucak
RAM
Ram konusunda daha kesin birfikirde değiliz o yüzden fikrinize ihtiyaç var CL30 ve min 6000 mhz bir ram düşüncesindeyiz
KASA
Kasa seçimi Daha yapamadık bunlara uygun kasa önerisi olan varsa onlarada açığız
Soğutma
360 lık Sıvı soğutma düşünüyoruz ama bu konuda da çok bilgi kirliliği var karar vermedik açıkçası
ram patriotta expo sorunları falan çıkabiliyor xpg lancer 2x16 falan alabilirsiniz güzel ram

eşime 5070 li sistem topluyoruz sistem amd olucak o yüzden bu indirimlere bakıyoruz o sebepten attığım parçaları yorumlar mısınız alınır mı alınmaz mı diyerekten işlemci olarak min 7800x3d alacağız ona göre yorumlarsanız sevinirim tavsiyelerinizi de bekliyorum
ANAKART
alınır mı daha uyguna yeterli verim sağlıcak önerileride alabiliriz
PSU
https://www.incehesap.com/gigabyte-...full-moduler-beyaz-power-supply-fiyati-82460/
min 850 lik olmasını tercih ediyoruz bu psu alınır bir aset mi acaba
M2SSD
ssd olarak min 2 ssd takacağız hazırda 1 tb lık ssd var o sistem vs için olucak oyunlar vs içinde bunu düşünüyoruz Render alma gibi durumlarda olucak
RAM
Ram konusunda daha kesin birfikirde değiliz o yüzden fikrinize ihtiyaç var CL30 ve min 6000 mhz bir ram düşüncesindeyiz
KASA
Kasa seçimi Daha yapamadık bunlara uygun kasa önerisi olan varsa onlarada açığız
Soğutma
360 lık Sıvı soğutma düşünüyoruz ama bu konuda da çok bilgi kirliliği var karar vermedik açıkçası
eğer eviniz yazları 34 dereceyi geçmiyorsa hava soğutma alın kaliteli bir tane bence

ram patriotta expo sorunları falan çıkabiliyor xpg lancer 2x16 falan alabilirsiniz güzel ram

eğer eviniz yazları 34 dereceyi geçmiyorsa hava soğutma alın kaliteli bir tane bence
durum durum değişiyor ya o o sebepten sıvı soğutma istemiştim adanada yaşarken hava soğutma hiç işe yaramamıştı :cry::ROFLMAO:

max 8 bin olabilir hocam 5 ile 8 arası güzel sistemi karşılayacak uzun vade götürcek bişey olsun yeterli olur
Bütçe çıkarsa:

Çıkmazsa:

Bütçe çıkarsa:

Çıkmazsa:

1200 fazla olacaktır gibi düşünüyorum 1000 liği alabilirim fiyatı uygunsa hemen çekebilirim 1 ay gibi bir zamanım var hepsini toplamaya indirime girer derseniz bekleyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,554
Üyeler
183,445
Son üye
WoXs
Geri