kankacım nasıl alabiliyorsunuz ya. 1 saat oldu deniyorum 4 tane hesap banlandı hala uyarı veriyor sonra yeniden deneyin diye. yok mu bunun bir formülüEyvallah dostum sende güle güle kullan.
kankacım nasıl alabiliyorsunuz ya. 1 saat oldu deniyorum 4 tane hesap banlandı hala uyarı veriyor sonra yeniden deneyin diye. yok mu bunun bir formülüEyvallah dostum sende güle güle kullan.
hocam 3600 sandım ben attığım linkte ikiside 3200 mhz miş sizin linkten aldım teşekkür ediyorumHiç deneyimim olmadı. Yalnız attığım linkte 181 lira daha ucuz hocam.
Stokları tükenmiş 1 saat öncesine kadar maalesef. Ben bitmeden önce almıştım. Yine de ara sıra kontrol etmende fayda var belki az da olsa stoğu yenilenebilir.kankacım nasıl alabiliyorsunuz ya. 1 saat oldu deniyorum 4 tane hesap banlandı hala uyarı veriyor sonra yeniden deneyin diye. yok mu bunun bir formülü
Temu'da aynı ürün var şuan fakat bu fiyattan daha pahalıya geliyor vergi eklenince. Bakalım bir heves aldık inşallah üzmez aslında ekran kartı desteği var metal kasa içinde ama bu nedense gözüme bir hoş gözüktü.Temu'da hediye çarkı olduğu zaman 600-700e felan gelirdi. Aynı ürün üzerine gamepower etiketi yapıştırmışlar.
Konudan bağımsız ama fiyat farkı arada kabul edilebilir düzeydeyse sizin için benim hali hazırda kullandığım şu klavyeyi tercih edebilirsiniz
Güzel monitör var mı bugün?30.999 TL olacak. -100 TL ile kasa Segotep 750W beyaz kasa oluyor çok iyi.![]()
Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Param olsa da ben alsam. Valla parça parça toplayacağız diye 5k daha pahalıya gelecek sistem bu gidişle.30.999 TL olacak. -100 TL ile kasa Segotep 750W beyaz kasa oluyor çok iyi.![]()
Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
C seviyesi çıkıyor genelde hazır sistemlerde daha üstü PSU koymazlar.Güvenilir bir psu ya sahip kasa çıkar mı acaba