alanların hızına yetişebiliyorsan al 13.2k ya düşüyordu sanırım ama hemen bitiyor 13 ten aşağı düşmez kasım olsa da7800x3d bu paraya alınır mı daha düşer mi kasımda sizce?
alanların hızına yetişebiliyorsan al 13.2k ya düşüyordu sanırım ama hemen bitiyor 13 ten aşağı düşmez kasım olsa da7800x3d bu paraya alınır mı daha düşer mi kasımda sizce?
Siyahmış pöf pöffkanka bı yt ye yaz bak ıstersen kımse bılmıyodur beyaz olup olmadıgını
![]()
ASUS PRIME AP-750G 750W 80+ Gold Power Supply ( 90YE00U1-B0NA00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bunun kabloları beyaz değil galiba?
Bir de bu anakart nasıldır? Kaça gelse kaçırmayın diyorsunuz?
![]()
COLORFUL CVN B850M WIFI 6 GAMING FROZEN V14A DDR5 8400Mhz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
uzak dur knk su hatundanAlıntıyı görüntüle
siyah gibi duruyor ama orjinal kablolar mı bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Şöyle bir hatun gördüm ağzım sulandı
niye ya 1080p oyuncusuyum ben fiyatı uygun olursa yapışırım o hatuna vallauzak dur knk su hatundan
22’den önce sepete eklesek indirim gelince otomatik düşüyor mu yoksa indirimden sonra mı eklememiz lazım biliyor musunuz?alanların hızına yetişebiliyorsan al 13.2k ya düşüyordu sanırım ama hemen bitiyor 13 ten aşağı düşmez kasım olsa da
dostum kıtlıktan çıkmış gibi saldırırlar zaten kendi işini kendin hallediceksin rekabet var burada dostluk yok Hunger Games misali geçen cuma gecesi anakartı zor satın aldım 25 stok vardı sipariş verene kadar 2 dakika da 7 adet stok mu ne kalmıştıArkadaşlar 7500f islemci, 5060 ti 16gb güzel bir hazır sistem var mı önerdiğiniz? İndirim olursa uyarabilir misiniz?
suan alınıcak anakart varmıdır hocamdostum kıtlıktan çıkmış gibi saldırırlar zaten kendi işini kendin hallediceksin rekabet var burada dostluk yok Hunger Games misali geçen cuma gecesi anakartı zor satın aldım 25 stok vardı sipariş verene kadar 2 dakika da 7 adet stok mu ne kalmıştı
aynı şekilde bende böyle bir sistem arayışındayyım banada bir haber edersiniz sevinirimArkadaşlar 7500f islemci, 5060 ti 16gb güzel bir hazır sistem var mı önerdiğiniz? İndirim olursa uyarabilir misiniz?
Değil.![]()
ASUS PRIME AP-750G 750W 80+ Gold Power Supply ( 90YE00U1-B0NA00) - incehesap.com
Bunun kabloları beyaz değil galiba?
günümüzde 8gb kullanılmazAlıntıyı görüntüle
siyah gibi duruyor ama orjinal kablolar mı bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Şöyle bir hatun gördüm ağzım sulandı
muhtemelen 33 bandına düşer bu sistem (1tb ssd yapılabilir)aynı şekilde bende böyle bir sistem arayışındayyım banada bir haber edersiniz sevinirim![]()