Yardım GAMİNG GECESİNDE ALDIĞIM İŞLEMCİDE CİDDİ LEKELER VAR SORUN OLUR MU ?

ogibey

80+
Reaksiyon skoru
6
arkadaşlar görseli ekliyorum. geçen cuma 7800x3d aldım gaming gecesinden işlemcinin üstünde bu kadar leke olması normal mi ? termal macun gibi geldi bana umarım kullanılmış ürün değildir.

Ekler

• Screenshot_20251103_154020_Gallery.webp
    Screenshot_20251103_154020_Gallery.webp
    99.9 KB · Hit: 154
arkadaşlar görseli ekliyorum. geçen cuma 7800x3d aldım gaming gecesinden işlemcinin üstünde bu kadar leke olması normal mi ? termal macun gibi geldi bana umarım kullanılmış ürün değildir.
destek ile iletişime geçin sıfır aldığınız üründe böyle bir sorun kabul edilemez

sıfır görünmüyor ama bir sorun olmaz

Test edip göndermiş olabilirler mi? Desteğe durumu belirtin

destek ile iletişime geçin sıfır aldığınız üründe böyle bir sorun kabul edilemez
ya işlemcinin kutuya koyarken cımbızla koyacak halleri yok tamam elinle koyarsında bu leke ne zonguldak kömür işçisi misin sen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Test edip göndermiş olabilirler mi? Desteğe durumu belirtin
birazdan bilgi vereceğim

İkinci el göndemişler. Çalışıyorsa sıkıntı yok ama çok ayıp etmişler.

tray ise bi ihtimal gene kötüde kutulu aldıysan iade 15k az para degil

Bence montajlı hazır sistemden söküp göndermişler. Stok olmadığından yapmış olabilirler. Tray Zaten kutusuz olduğu için lekeli de olabiliyor 😃

ortalama 15k şuan 13.6e uygun aldım diyorsan sineye cekebilirsin traylar böyle bide iş bilmez biri heryerini ellemiş , karar senin

Tray CPU'lar test edilip yollanıyor, illa leke olabiliyor yani. Yine de değişim veya iade yapın isterseniz.

Sorun yoksa devam iadeye gerek yok üstündeki leke bir şey ifade etmez hocam.

Macun lekesi gibi duruyor, iade ürün olabilir. Desteğe yaz değişim talep et, sıfır diye satıyorlar birde, rezillik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,130
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri