Gaming gecesinden aldığım sistem nasıl ?

Psu ilerde degistiricsm. monitor ya bu yada James Donkey secicektim ondan dolayı aoc sectim.
hayırlı olsun dostum daha iyileri alınırdı belki ama buda kotu bir sistem degil psu satasarsın yerine baska bir psu alırsın

Evet yanlış olur 5050 5060 tan tabii ki daha zayıf, yukarda öneri yapan arkadaşımızın önerdiği sistemde elle tutulur sadece DDR 5 ve 7500f olması.
Daha yüksek paraya daha zayıf kart alınacak . Hem 7500f hem de 5060 bir arada olan bir sistem olmalı daha fazla para verilecekse.
Dediğin doğru ama geleceğe yönelik sistem güncellemesi yapmak istediğinde DDR4 yatırımı ölü yatırım olur. Çünkü DDR5’e geçmek istesen anakart + RAM + işlemci yatırımı yapman gerekir. Ama DDR5 tabanlı bir sistem kurarsan, bu sistemde yapacağın maksimum değişim ekran kartı olur. Üstüne de 16 GB RAM’den 32 GB RAM’e geçiş yaparsın ve toplamda daha az masraf etmiş olursun. Mantıken DDR5 yatırımı daha mantıklı geliyor bana. Ayrıca RTX 5050, 1080p için yeterince güçlü bir kart; RTX 4060 ile eşdeğer performans sunuyor. Hatta MFG açınca 4060’dan bile daha iyi sonuç veriyor. Tabii ki bir 5060 değil, ama genel anlamda DDR5’e yatırım yapmak her türlü daha mantıklı görünüyor.
ha okey o zaman onlara çok bakmadım sınava gidecektim ekran kartı gözüme çarptı takıldım oraya o açıdan bakarsak daha iyi 7500f güçlü bir işlemci zaten ve valorant vs işlemci ağırlıklı olduğu için gayet yeterli olacaktır o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,747
Üyeler
185,943
Son üye
Swerch
Geri