Gaming gecsi ne alayım

melih44

80+
Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar sadece kasa 50k civarı bütçem var bu gece alacağım en mantıklı kasa hangisi olur

5070 sistemlere özelleştirme yaparak sağlam sistem dizebilirsiniz.

5070 sistemlere özelleştirme yaparak sağlam sistem dizebilirsiniz.
Nvidia olsun istiyorum bende açıkçası ama 7600 lu beyaz sistem var bide Asus ekran kartlı bir sistem var şuan ama alakart biraz düşük gibi gözüne kestirdiğin varmi şöyle alınır diye

Nvidia olsun istiyorum bende açıkçası ama 7600 lu beyaz sistem var bide Asus ekran kartlı bir sistem var şuan ama alakart biraz düşük gibi gözüne kestirdiğin varmi şöyle alınır diye

Bu sisteme benzer sistemi almıştım ben. Özelleştirmeleri yapıp gönderiyorum 49k fiyatı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu özelleştirmeler üstüne çok bir şey yapılmasına gerek yok gibi duruyor. Bütçe varsa işlemci yükseltilebilir ama 7600 zaten 5070 ile 1080p ve 2k da uyumlu bir işlemci.

Vatan gece indirimine baktım msi bir sistem var ama niye indirim yansımıyor bir hata mı var acaba

Bu sisteme benzer sistemi almıştım ben. Özelleştirmeleri yapıp gönderiyorum 49k fiyatı var.

Bu özelleştirmeler üstüne çok bir şey yapılmasına gerek yok gibi duruyor. Bütçe varsa işlemci yükseltilebilir ama 7600 zaten 5070 ile 1080p ve 2k da uyumlu bir işlemci.
Özelleştirme görünmüyor bende

Geri