Neler Yeni

GAMING GEN ASUS DUAL RX 7800 XT RYZEN 5 7600

2Smokeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kerim akyol
Beyler iyi akşamlar. Şöyle bir sistem buldum ve çok hoşuma gitti. Anakartı asus prime b650mr , ssd yi lexar 1tb gen 4 ve thermalright frozen vision 240 mm sivi sogutucuya yukselttim. Sistem toplamda 45k oldu. Bu fiyata 2k canavarı bence. Bugun yarın siparis etmeyi dusunuyorum ne dersiniz ? Eksigi var mi tavsiyeler var mi ? Mesela güç kaynagi yeterli mi ? Sıvı soğutması iyi mi yoksa cop mu ?

MoonWalk

80+ Silver
Prime B650M-R iyidir. SSD, Cras C715 1 TB de yapılabilir, diğerleri çok farklı değil kalite olarak. CPU soğutucu sistemde var ve yeterli. Bellekler 2x8 olduğundan ileride 2x16 yapmak uğraştıracak, sıvı soğutma yerine Vengeance 2x16 6000/36 seçilebilir.

Wendyrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet
Şuan aynısını topluyorum herşeyi çok iyi fiyatida al gec

2Smokeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
kerim akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Prime B650M-R iyidir. SSD, Cras C715 1 TB de yapılabilir, diğerleri çok farklı değil kalite olarak. CPU soğutucu sistemde var ve yeterli. Bellekler 2x8 olduğundan ileride 2x16 yapmak uğraştıracak, sıvı soğutma yerine Vengeance 2x16 6000/36 seçilebilir.
Gen 3 ssd almam , cpu sogutucu cok yetersiz. Internette pc hocasi ayni pcyi inceliyor ve sicaklar 75e kadar cikiyor. Laptoptan mi oyun oynuyorum ? Bellek konusunda haklisiniz ama maalesef kart dibini gördü.

MoonWalk

80+ Silver
Gen 3 ssd almam , cpu sogutucu cok yetersiz. Internette pc hocasi ayni pcyi inceliyor ve sicaklar 75e kadar cikiyor. Laptoptan mi oyun oynuyorum ? Bellek konusunda haklisiniz ama maalesef kart dibini gördü.
Gen 3 ve Gen 4 SSD arasındaki hayati farkı açıklayın, modeller hakkında detaylı araştırma yaptınız ve detaylı olarak baktınız mı yoksa sadece görünene göre mi karar veriyorsunuz? CPU soğutucu çok yetersiz değil, ideal seviyede tutuyor, 85 derece ve üstü olursa yetersiz, 90 derece ve üstü olursa çok yetersiz olabilir. 75 derece de kötü değil, laptoptan oynandığında 75 derece gayet kabul edilebilirdir, kötü değildir. Yani kaba taslak görünene göre değil de teknik detaylara ve olması gerekenlere göre yanıtlayın lütfen. Sıvı soğutucu seçilmek isteniyorsa da kişisel karar, zorla hava soğutucu seçtirilmez tabii.

Top Bottom