Neler Yeni

gaming gen iade almıyor

Squex

80+ Silver
Böyle bir şey yapabilirler mi? Fare yeni elime ulaştı beğenmedim fareyi farenin kablosu aşırı dandik nasıl anlatsam hani pazardaki eşofmanlar vardır ya ucuza satılan onun bağlama iplikleri gibi çok yumuşak ve çok kolay yamuluyor ve bu soyulabilecek bir kablo gibi. Uzun vadede her türlü sorun çıkaracak yani eminim ondan. İade etmek istedim adamlar almayız diyorlar böyle bir şey yapabilirler mi ne alırsak alalım 2 hafta itiraz hakkı olmuyor mu? Redragon m808 alınmaz bu arada kablosu çok kolay kopup soyulur gibi duruyor.
1624609385765.png

1624609401852.png

1624609418407.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,991
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
normalde oluyor ama gaming gen in bu ürünler için uyguladığı bir sözleşme var onu kabul etmişsin zaten yinede mahkeme vesaire kazanırsın ama çok uzun sürer ön satış sözlemesi 4. madde ç maddesiydi galiba

Squex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normalde oluyor ama gaming gen in bu ürünler için uyguladığı bir sözleşme var onu kabul etmişsin zaten yinede mahkeme vesaire kazanırsın ama çok uzun sürer ön satış sözlemesi 4. madde ç maddesiydi galiba
Bir daha alışveriş yapmam buradan ya çok saçma

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bu aralar çok sorun çıkmaya başladı bu sitede

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,991
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Bir daha alışveriş yapmam buradan ya çok saçma
evet çok saçma ben olsam uğraşırdım iade ettirirdim sonra mağdur ettikleri için tazminat davasıda aç oradan yürü
ama uzun sürer

Squex

80+ Silver
evet çok saçma ben olsam uğraşırdım iade ettirirdim sonra mağdur ettikleri için tazminat davasıda aç oradan yürü
ama uzun sürer
hiç uğraşasım yok ya letgoya ilan koydum alan olursa artık her site alıyor iade bir bu site almıyor amazon kadar kral yok

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Distribütör firmayla görüştünüz mü?

Squex

80+ Silver
Distribütör firmayla görüştünüz mü?
Hayır görüşmedim. Farede sıkıntı yok elime göre değilmiş ve kablosunu beğenmedim o yüzden iade etmek istedim donanımsal bir sorunu yok yani. Görüşsem ne yapacaklar ki onlar satan değil üretici.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hayır görüşmedim. Farede sıkıntı yok elime göre değilmiş ve kablosunu beğenmedim o yüzden iade etmek istedim donanımsal bir sorunu yok yani. Görüşsem ne yapacaklar ki onlar satan değil üretici.
Firma onunla görüşmeniz gerektiğini söylemiş şansınızı deneyebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,940
Üyeler
168,058
Son üye
altrakaz
Top Bottom