Çözüldü✓ gaming.gen iade/değişim?

Sefa V.

80+
Reaksiyon skoru
19
arkadaşlar bir monitör almayı düşünüyorum ancak gaming.gen in iade koşullarını bilmiyorum. ölü piksel çıkarsa falan iade/değişimde sıkıntı yaşar mıyım? satın alan arkadaşlar bir yardım edebilirse sevinirim

arkadaşlar bir monitör almayı düşünüyorum ancak gaming.gen in iade koşullarını bilmiyorum. ölü piksel çıkarsa falan iade/değişimde sıkıntı yaşar mıyım? satın alan arkadaşlar bir yardım edebilirse sevinirim
Kanka ölüpikselin 5 tane olması lazım diye biliyorum

Son düzenleme:
Açılmış ürünü direkt iade almazlar , ölü pixel çıkarsa hangi markadan alıyorsanız oraya gönderiyorsunuz monitörü ve onlarda kontrol edip ona göre rapor veriyor ona göre iade/değişim yapıyorlar.
Dell için 1 pixel çıksa bile rapor alabiliyorsunuz , asus ve diğer markalar için ise bu rakam min 3. Yani 3den az ölü pixel çıkarsa rapor vermiyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Açılmış ürünü direkt iade almazlar , ölü pixel çıkarsa hangi markadan alıyorsanız oraya gönderiyorsunuz monitörü ve onlarda kontrol edip ona göre rapor veriyor ona göre iade/değişim yapıyorlar.
Dell için 1 pixel çıksa bile rapor alabiliyorsunuz , asus ve diğer markalar için ise bu rakam min 3. Yani 3den az ölü pixel çıkarsa rapor vermiyorlar
1680034195546.png

Teşekkür ederim. Dell bakıyordum zaten iyi oldu söylediğin.

Teşekkür ederim. Dell bakıyordum zaten iyi oldu söylediğin.
Rica ederim , bu arada dell'de ölü pixel çıkması neredeyse imkansıza yakın bilgin olsun gönül rahatlığıyla alabilirsin dell'i. Çıksa bile 1 pixel dahi olsa rapor veriyorlar. İyi forumlar

Dell G2422HS modelini gaminggentr den almıştım. Monitör sorunsuzdu

Geri