Kanka ölüpikselin 5 tane olması lazım diye biliyorumarkadaşlar bir monitör almayı düşünüyorum ancak gaming.gen in iade koşullarını bilmiyorum. ölü piksel çıkarsa falan iade/değişimde sıkıntı yaşar mıyım? satın alan arkadaşlar bir yardım edebilirse sevinirim
Açılmış ürünü direkt iade almazlar , ölü pixel çıkarsa hangi markadan alıyorsanız oraya gönderiyorsunuz monitörü ve onlarda kontrol edip ona göre rapor veriyor ona göre iade/değişim yapıyorlar.arkadaşlar bir monitör almayı düşünüyorum ancak gaming.gen in iade koşullarını bilmiyorum. ölü piksel çıkarsa falan iade/değişimde sıkıntı yaşar mıyım? satın alan arkadaşlar bir yardım edebilirse sevinirim
Açılmış ürünü direkt iade almazlar , ölü pixel çıkarsa hangi markadan alıyorsanız oraya gönderiyorsunuz monitörü ve onlarda kontrol edip ona göre rapor veriyor ona göre iade/değişim yapıyorlar.
Dell için 1 pixel çıksa bile rapor alabiliyorsunuz , asus ve diğer markalar için ise bu rakam min 3. Yani 3den az ölü pixel çıkarsa rapor vermiyorlar
Teşekkür ederim. Dell bakıyordum zaten iyi oldu söylediğin.Açılmış ürünü direkt iade almazlar , ölü pixel çıkarsa hangi markadan alıyorsanız oraya gönderiyorsunuz monitörü ve onlarda kontrol edip ona göre rapor veriyor ona göre iade/değişim yapıyorlar.
Dell için 1 pixel çıksa bile rapor alabiliyorsunuz , asus ve diğer markalar için ise bu rakam min 3. Yani 3den az ölü pixel çıkarsa rapor vermiyorlar
Rica ederim , bu arada dell'de ölü pixel çıkması neredeyse imkansıza yakın bilgin olsun gönül rahatlığıyla alabilirsin dell'i. Çıksa bile 1 pixel dahi olsa rapor veriyorlar. İyi forumlarTeşekkür ederim. Dell bakıyordum zaten iyi oldu söylediğin.