Gaming Gen kaç günde ulaşır

Mrphy

80+
Reaksiyon skoru
38
Gaming genden bir sistem aldım bu sistem kaç günde elime ulaşır kocaelide oturuyorum çoğu yerde okudum 5 günde kargoya veriyo diye yazıyo sitesinde ama kimisinde 10 15 gün falan oluyomuş kocaeli sakarya gibi yakın yerlerde oturanlar varsa ve aldıysa elinize kaç günde ulaştı

Gaming genden bir sistem aldım bu sistem kaç günde elime ulaşır kocaelide oturuyorum çoğu yerde okudum 5 günde kargoya veriyo diye yazıyo sitesinde ama kimisinde 10 15 gün falan oluyomuş kocaeli sakarya gibi yakın yerlerde oturanlar varsa ve aldıysa elinize kaç günde ulaştı
ben yanlış hatırlamıyorsam 3-4 günde geldi yada maksimum bir haftada

Peki bi sorun yaşadınız mı? Sistemle ilgili
hayır sorunsuz kullanıyorum ilk aldığımda monitör yerine tvye bağladım biosta görüntü yokken kart bozuk sanıp servise yolladım ama çok hızlı ve güzel karşıladılar monitör alınca sorun çözüldü meğersem sorun tv deymiş

Peki bi sorun yaşadınız mı? Sistemle ilgili
ya sistemle ilgili sorunlar yaşanmaz bu sitelerde kargoculara çok dikkat edin kargolarla 50 de çıkmalı aylık oynuyolar kasa geldiğinde imzalamadan kodu vermeden dışından bi kontrol et çok hasar almışsa tutanak tuttur sonra iade edip değiştir ben bu sorunları yaşamıştım önceden farklı biyerde ve sürat kargoda gaming gen yurtiçiylr çalışıyo yurt içi 50 değil 100 de çıkmalı aylık oynuyolar daha hasarlı oluyo alırken dikkat et bende kasa geldiğinse mutlaka delil niyetine video çekicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olabilir en geç haftaya pazartesi gelir diye düşünüyorum
inşallah en kısa zamanda sorunsuz gelir ya

Geri