jackjones53
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 77
- İsim
- osman şenoğlu
Arkadaşlar merhaba tekrardan biliyorsunuz gt2 sistemi alıp uzun uğraşlar sonucunda sıstemı soruzsuz bır sekılde aldım ve kullanıyorken
bugün telefonum çaldı 15:30 gibi bir kargocu kargomun oldugunu ve evde olmadıgımı söyledı bende kendısıne ne kargosu ben bir şey sipariş etmedim kimden gelmiş diye sordugumda
beta oyun dedı bende kargo buyuk mu kucuk mu dedım kucuk bir şey abi dedi. Kendı kendıme olsa olsa faturayı yollamışlardır belkı dıye dusunup at merdıvenın altına işten gelınce alırım dedım
Az önce geldim kargoyu açtım ve içinden çıkan ürün
www.gaming.gen.tr
Her ne kadar uğraştırmış olsada bu kıyağı es geçilemez teşekkür etmek istedim.
Hem @Abdullah Hacıgül 'e hemde Gaming Gen çalışanlarına
Telefon kulaklıgı kullanıyordum çok iyi oldu
bugün telefonum çaldı 15:30 gibi bir kargocu kargomun oldugunu ve evde olmadıgımı söyledı bende kendısıne ne kargosu ben bir şey sipariş etmedim kimden gelmiş diye sordugumda
beta oyun dedı bende kargo buyuk mu kucuk mu dedım kucuk bir şey abi dedi. Kendı kendıme olsa olsa faturayı yollamışlardır belkı dıye dusunup at merdıvenın altına işten gelınce alırım dedım
Az önce geldim kargoyu açtım ve içinden çıkan ürün

Redragon H220 Themis Stereo Surround Gaming Kulaklık (THEMIS H220)
50mm ses sürücüleri Stereo ses Gürültü önleyici mikrofon Ses kontrolü Kırmızı LED aydınlatma PC, PS4/3, Xbox One, Nintendo Switch ve mobil cihazlarla uyumlu Kristal netliğinde ses ve mükemmel gürültü…

Her ne kadar uğraştırmış olsada bu kıyağı es geçilemez teşekkür etmek istedim.
Hem @Abdullah Hacıgül 'e hemde Gaming Gen çalışanlarına
Telefon kulaklıgı kullanıyordum çok iyi oldu