Gaming gen sistem hk

pytha

80+
Reaksiyon skoru
17
Merhaba dostkayaoglu sistem aldim tahmini kaç gün kargoya verilir veya gidip direkt mağazadan mi teslim alsam eğer mağazadan teslim almalıysam nasil bir adım izlemeliyim

Merhaba dostkayaoglu sistem aldim tahmini kaç gün kargoya verilir veya gidip direkt mağazadan mi teslim alsam eğer mağazadan teslim almalıysam nasil bir adım izlemeliyim
İmkanınız varsa mağazadan almanız çok daha iyi olacaktır. Siparişi verdikten hemen sonra veya bir gün sonra akıbeti arayarak sorun. Arayıp ürününüzü sormazsanız boşlayabilme ihtimalleri her firmada mevcut, yoğunluklarına göre kendilerini ayarlıyorlar çünkü. Malın peşinde olursanız kısa sürede hazırlanır/elinize ulaşır.

İmkanınız varsa mağazadan almanız çok daha iyi olacaktır. Siparişi verdikten hemen sonra veya bir gün sonra akıbeti arayarak sorun. Arayıp ürününüzü sormazsanız boşlayabilme ihtimalleri her firmada mevcut, yoğunluklarına göre kendilerini ayarlıyorlar çünkü. Malın peşinde olursanız kısa sürede hazırlanır/elinize ulaşır.
Hocam siparişi verdim kargo olarak nasıl mağazadan alacağım

Hocam siparişi verdim kargo olarak nasıl mağazadan alacağım
Dostum arayarak talebini belirtebilirsin, sipariş öncesinde mağazadan seçmediysen arayıp mağazadan teslim alıp alamayacağını sor onlar duruma göre pozisyon alırlar, sizi de bilgilendirirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,460
Üyeler
191,110
Son üye
Mehmet Y. Arslan
Geri