İmkanınız varsa mağazadan almanız çok daha iyi olacaktır. Siparişi verdikten hemen sonra veya bir gün sonra akıbeti arayarak sorun. Arayıp ürününüzü sormazsanız boşlayabilme ihtimalleri her firmada mevcut, yoğunluklarına göre kendilerini ayarlıyorlar çünkü. Malın peşinde olursanız kısa sürede hazırlanır/elinize ulaşır.Merhaba dostkayaoglu sistem aldim tahmini kaç gün kargoya verilir veya gidip direkt mağazadan mi teslim alsam eğer mağazadan teslim almalıysam nasil bir adım izlemeliyim
Hocam siparişi verdim kargo olarak nasıl mağazadan alacağımİmkanınız varsa mağazadan almanız çok daha iyi olacaktır. Siparişi verdikten hemen sonra veya bir gün sonra akıbeti arayarak sorun. Arayıp ürününüzü sormazsanız boşlayabilme ihtimalleri her firmada mevcut, yoğunluklarına göre kendilerini ayarlıyorlar çünkü. Malın peşinde olursanız kısa sürede hazırlanır/elinize ulaşır.
Mağaza teslim secerekalmalıysam
magazayı arayıp belırtın normalde sıparıs verırken magazadan al dıye secenek varHocam siparişi verdim kargo olarak nasıl mağazadan alacağım
Dostum arayarak talebini belirtebilirsin, sipariş öncesinde mağazadan seçmediysen arayıp mağazadan teslim alıp alamayacağını sor onlar duruma göre pozisyon alırlar, sizi de bilgilendirirler.Hocam siparişi verdim kargo olarak nasıl mağazadan alacağım