Neler Yeni

Gaming gen soğutucuyu iade alırmı macun kalmadı

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Gaminggenden soğutucu aldım kule tipi thermalright assassin spirit v2 plus mıydı neydi 90 derecelere kadar çıkıyor bende iade edeceğim dedim ama macun kalmadı 100 150tl macun için kesseler sıkıntı yokta işte sırf bi macun için iade almıyoruz deme ihtimalleri varmı he bu arada macunu bozuk olduğu için 2 3 defa denediğim için bitti

draqla

80+
Muhtemelen iade almazlar tüketici haklarına başvurursan iş uzar ama iade alırsın. Onun yerine macun almak daha mantıklı

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen iade almazlar tüketici haklarına başvurursan iş uzar ama iade alırsın. Onun yerine macun almak daha mantıklı
Macun almak daha mantıklı derken hocam aynı macunu bulamadım soğutucu zaten bozuk

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mahir
Bozuk olduğunda emin misin? Kule tipi soğutucularda üretim hatası yok denecek kadar azdır. Sonradan bozulma vs de çok nadir. Düzgün monte ettiğinden ve bağlantılarını düzgün olduğundan emin ol bence ilk. Eğer bunlardan eminsen garantiye yollaman gerekecek gaming gen in ilgileneceğim zannetmiyorum.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Bozuk olduğunda emin misin? Kule tipi soğutucularda üretim hatası yok denecek kadar azdır. Sonradan bozulma vs de çok nadir. Düzgün monte ettiğinden ve bağlantılarını düzgün olduğundan emin ol bence ilk. Eğer bunlardan eminsen garantiye yollaman gerekecek gaming gen in ilgileneceğim zannetmiyorum.
Hocam ondan sonuna kadar eminim çünkü 3 defa sök tak yapıp macunu temizleyip tekrar taktım üretim hatası yok denecek kadar az oda bana denk gelir işte bu kadarda bahtsız olmaz be hocam insan

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mahir
Hocam ondan sonuna kadar eminim çünkü 3 defa sök tak yapıp macunu temizleyip tekrar taktım üretim hatası yok denecek kadar az oda bana denk gelir işte bu kadarda bahtsız olmaz be hocam insan
Valla o zaman yapacak bir şey yok. İstersen iade etmeye çalış ama zannetmiyorum alacaklarını. Zaten normal problem olmasa bile iade konusunda sıkıntılı bir firma. Vakit kaybetmek yerine garantiye yolla daha iyi bence.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,898
İsim
Emre siyah
gaminggen müşteri hizmetleri ile konuş değişim yapabilirler

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer

Eric Cartman

80+ Bronze
K9nuştum 89 dereceye normaldir dediler 😀
işlemci 7500F ise normal değil bende yükte en fazla 65-70 civarını görüyor boost açıkken. boşta 40-50 derece peerless assasin olan var. montaj hatası yapıyorsundur veya fanlarda arıza vardır. Onlarda 2 yıl birebir değişim garantisi veriyordu bir gönder belki yenisini gönderirler

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
boşta kaç derece ?
55 fln
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemci 7500F ise normal değil bende yükte en fazla 65-70 civarını görüyor boost açıkken. boşta 40-50 derece peerless assasin olan var. montaj hatası yapıyorsundur veya fanlarda arıza vardır. Onlarda 2 yıl birebir değişim garantisi veriyordu bir gönder belki yenisini gönderirler
Ben inanmıyorum yolliyacaklarını ama bakalım hocam

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
evet bir tuaflık var 14700K işlemci ayni sogutucu ve 23-25 derecede çalısıyır fan hızıda 600 de. Boşta dediğim int de dolaşırken
Benimki direkmen hiçbirşey yapmıyorken hocam

Top Bottom