gaming gen tr güvenilir mi

güvenilir.

Güvenilir, bazı markaların yetkili satıcısıdır hatta.

şüphen olmasın

Birkaç ekipman aldım sorun yaşamadım güvenilir fakat satış sonrası desteklerini sevmiyorum. Bir sorun olduğunda müşteri hizmetlerine ulaşması dert.

Güvenilir. Alışveriş sitelerinde Beta plus adında satış yapmaktadır.

Gece ML240L V2 sıvı soğutma aldım ertesi günü öğlen beni çağırdılar gittim aldım. Gayet temiz güvenilir hatta geçen gittiğimde karşıma Mesut Çevik ile Eastergamers çıktı video çekmek için sohbet ediyorlardı . Büyük temiz sade mekan. Marka marka standları olması ayrı cabası .

Ayrıca piyasanın en ucuz ML240L V2 'sini de orda sattılar. Vektorn'e aitti garantisi hemde

Birkaç ekipman aldım sorun yaşamadım güvenilir fakat satış sonrası desteklerini sevmiyorum. Bir sorun olduğunda müşteri hizmetlerine ulaşması dert.
Saat 10da açılıyor. En kötü öğlen 1 e kadar ararsanız ulaşırsınız yoksa ben çok bekledim.

Saat 10da açılıyor. En kötü öğlen 1 e kadar ararsanız ulaşırsınız yoksa ben çok bekledim.
Valla uğraşamam dostum. Satış sonrası destek konusunda zayıflar. Belli bütçenin üstündeki ürünleri o yüzden buradan almıyorum.

Valla uğraşamam dostum. Satış sonrası destek konusunda zayıflar. Belli bütçenin üstündeki ürünleri o yüzden buradan almıyorum.
Ben onlara kıl oldum diye G2722HS memnun olmama rağmen iade ettim. Yerine itopyadan gigabyte g24f-2 aldım. Gen tr benim için hayal kırıklığı.

Geri