Ben güveniyorumgaming gen tr den pc alacağım güvenilir midir ?
Ben güveniyorumgaming gen tr den pc alacağım güvenilir midir ?
Yurtiçi kargo diye biliyorumArkadaşlar hangi karo şirketini kullanıyor Gaming gen
ben 2 hafta önce oradan hazir sistem aldım yurt ici kargoyu kullanıyorArkadaşlar hangi karo şirketini kullanıyor Gaming gen
evetYurtiçi kargo diye biliyorum
Güvenilir firma lakin satış sonrası hizmetleri çok kötü ellerine düşersen sinir sahibi olabiliyorsun.gaming gen tr den pc alacağım güvenilir midir ?
Teşkkürler hocam son konumdaki sisteme öneriniz nedir bi de rica etsemben 2 hafta önce oradan hazir sistem aldım yurt ici kargoyu kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet
eski konu hiç bakmamışım kb. Umarım servis e gönderme durumun olmaz olursa da gamingentr üzerinden değil bizzat servis sağlayan firmaya göndermeni tavsiye ederim. Zamandan kazanırsın vatandan yavaş çalışıyorlarçoktan aldim 2 haftadir kullanıyorum
teşekkürlereski konu hiç bakmamışım kb. Umarım servis e gönderme durumun olmaz olursa da gamingentr üzerinden değil bizzat servis sağlayan firmaya göndermeni tavsiye ederim. Zamandan kazanırsın vatandan yavaş çalışıyorlar
bakıyorumTeşkkürler hocam son konumdaki sisteme öneriniz nedir bi de rica etsem
Kesinlikle güvenilir ama müşteri ilgisi biraz kötügaming gen tr den pc alacağım güvenilir midir ?