gaming gen tr güvenilir mi

Perimeth

80+
Reaksiyon skoru
36
aşağıda linki verdiğim monitörü almak istiyorum ama gaming gen tr güvenilir mi emin olamadım diğer sitelerde en ucuz 4100 lira burada 3900

kanka şuanki monitörüm bu linkini verdiğim ve her monitör olmuyor masamın hemen üstünde bir raf var. bu asus monitör ucu ucuna sığıyor. hatta 3 gün önce James Donkey almıştım indirimden. o bile sığmadı diye iade edicem. o yüzden soruyorum alacağım monitör zaten asus. sadece gaming gen tr güvenilir mi bilmiyorum o yüzden sordum.

Guvenilir ama ölü pixel den kaynaklı iadelerde sıkıntı olabilir . Almadan önce müşteri hizmetlerini ara ve kaç tane ölü pixele kadar iadesi varmış öğren.

kanka şuanki monitörüm bu linkini verdiğim ve her monitör olmuyor masamın hemen üstünde bir raf var. bu asus monitör ucu ucuna sığıyor. hatta 3 gün önce James Donkey almıştım indirimden. o bile sığmadı diye iade edicem. o yüzden soruyorum alacağım monitör zaten asus. sadece gaming gen tr güvenilir mi bilmiyorum o yüzden sordum.
GamingGenTR Güvenilirdir. Msi, asusla anlaşmalı bir firmadan bahsediyoruz. Tıpkı itopya, vatanbilgisayar kadar güvenilirler.

güvenilirdir

Geri