Gaming.gen.tr iade almaması

Reaksiyon skoru
35
selam arkadaslar dün akşam gaming gen tr magazadan asus rog azoth aldım fakat aydınlatması 12 k lık bir klavyeye göre gerçekten yetersiz ve iade hakkımı kullanarak iade etmek için bugun telefonla aradım ve bana kutusu acılan ürünün iade edilemeyeceğini ve sadece online alımlarda iade alındığını söyledi. fiziki alımlar ile online alımın ne gibi farkı olabilir ? 14 gün yasal olarak tüm tüketicilerin hakkı değilmidir bu cayma hakkı kaldı ki ürünü hiç kullanmadım dahi

Mağazadan alınan ürünlerde iade yoktur. Sadece online mağazadan aldıysanız 14 gün iade hakkı var.

selam arkadaslar dün akşam gaming gen tr magazadan asus rog azoth aldım fakat aydınlatması 12 k lık bir klavyeye göre gerçekten yetersiz ve iade hakkımı kullanarak iade etmek için bugun telefonla aradım ve bana kutusu acılan ürünün iade edilemeyeceğini ve sadece online alımlarda iade alındığını söyledi. fiziki alımlar ile online alımın ne gibi farkı olabilir ? 14 gün yasal olarak tüm tüketicilerin hakkı değilmidir bu cayma hakkı kaldı ki ürünü hiç kullanmadım dahi
mağazadan alımda iade olmuyor online a özel o 14 gün iade hakkı senin şuanda hakkın yok

Arasında ki farkı ben ayırt edemiyorum fiziki mağazadan alınca kutu kapalı olursa iade alıyorlar. Kutuyu açıp ürüne bakınca almıyorlar iade. Ama online alıp 14 gün kullanıp 15. gün iade edersem sorun olmuyor.

İnternetten alırsan iade hakkın var.

tüketici hakeme gidin 14 gün dolmadan. 1-2 ay içinde dönerler en geç. 14 gün hakkınız her türlü var. bir dilekçe ile başvurabiliyorsunuz zaten onlar size dönüş yapıyorlar (genelde posta ile)

tüketici hakeme gidin 14 gün dolmadan. 1-2 ay içinde dönerler en geç. 14 gün hakkınız her türlü var. bir dilekçe ile başvurabiliyorsunuz zaten onlar size dönüş yapıyorlar (genelde posta ile)
zaten basvuruyu yaptım. basvuru formunu da mail olarak gaminge ilettim. bakalım bekleyeceğim şimdilik

keşke ürüne bakip netten alsaydın en azından kafan rahat olurdu

Maalesef kimse kanunu okumuyor. Hakkini hukukunu bilmiyor. Aslinda artik elimizin altinda YZ dil modelleri de var ama...

Fiziki alisverişte "cayma hakki" yoktur. Kanunu bu şekilde. Zira orada mali fiziken görerek ve kabul ederek aldığınızı varsayar. Dogrudur yanlıştır tartışılır ama kanun bu şekilde.

O 14 gün içinde koşulsuz iade denilen de bu cayma hakkıdır.

Üründe sorun varsa servise gider yani. Maalesef bu konulari kimse arastirmiyor. Benzeri online alisveriste cayma hakkini kullandirmayan firmanin basliklarinda da yaşanıyor. Herkes kendince element uydurup, kafasına göre yorum yapmasın diye "kanun" denilen seyler çıkarılıyor.

zaten basvuruyu yaptım. basvuru formunu da mail olarak gaminge ilettim. bakalım bekleyeceğim şimdilik
muhtemelen olumsuz sonuçlanır ürün sorunsuz fiziki olarak aldığınız için kabul ettiğiniz varsayılır firmayı haklı bulur thh sizin haklı olmanız için ya internetten almanız yada kapalı kutu olması gerekir

en başta berbat bir klavye seçimi yapmışsın kardeşim

Uygunsuz Dil
Maalesef kimse kanunu okumuyor. Hakkini hukukunu bilmiyor. Aslinda artik elimizin altinda YZ dil modelleri de var ama...

Fiziki alisverişte "cayma hakki" yoktur. Kanunu bu şekilde. Zira orada mali fiziken görerek ve kabul ederek aldığınızı varsayar. Dogrudur yanlıştır tartışılır ama kanun bu şekilde.

O 14 gün içinde koşulsuz iade denilen de bu cayma hakkıdır.

Üründe sorun varsa servise gider yani. Maalesef bu konulari kimse arastirmiyor. Benzeri online alisveriste cayma hakkini kullandirmayan firmanin basliklarinda da yaşanıyor. Herkes kendince element uydurup, kafasına göre yorum yapmasın diye "kanun" denilen seyler çıkarılıyor.
kanunları okumadığımı kim dedi kardeşim bu konu hakkında bilgim olmadığı için bu cahil cüheyla dolu foruma sormakta hata etmişiz herkeste bir eleştirme derdi. hak varmı yokmu bunu yazarsın geçersin. boş boş konuşmazsın tanımadığın insanlar hakkında.

bu ingilizce düzen olanı bende ki hem pbt hem türkçe olan model

en başta berbat bir klavye seçimi yapmışsın kardeşim
Yırtık dondan cıkar gibi boş boş yorum yapma kardeşim. üzerine vazife olmayan şeylere. konuda ne sorulmuş fiziki alımlarda cayma hakkı varmı yokmu varsa var dersin yoksa yok. cevap vermek istemiyorsan es geçersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,785
Üyeler
189,326
Son üye
Muh4mmdxw
Geri