Neler Yeni

Gaming Gen TR ile YAŞADIĞIM SÜREÇ ve TÜM GERÇEKLER

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Tommy09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Tommy
Yazdıklarını okumadım fakat haklı olduğunu düşünüyorum fotoğraflardan yola çıkarak. ve bende gaming genden sipariş verdim Allaha şükür sorunsuz geldi fakat gerçekten uğraştırıyorlar şu gün gelicek diyorlar gelmiyor 1 hafta boyunca ertesi gün gelecek dendi gelmedi yaklaşık 1 ayın sonunda geldi 1 ayın sonunda berbat bi durumdada gelebilirdi ve sonrasında gelen ürün ne kadar berbatsa o kadar berbat ilgilendiklerini hep duyuyorum galiba sanada aynı şekilde davrandılar okumadım bilmiyorum umarım hakkını alırsın

TALHA MURAT

80+ Silver
Abi hangi birisi açtırıyor ya kargoyu kapıda? Kime söylesem, ben gideyim bir şey olursa gelin hallederiz diyorlar. Bekle ben bunun kutusunu açayım dediğim hiç bir kurye durmadı. Sorun olursa bayiimize ulaşın hep bu.
Şimdi sen tutanak imzalatmalıydın zaten baksana kasa hasar almış çevresine bakacaksın hasarlı ile tutanak tutulcak sonradan kasa açılıyor.

Tokuchi77

80+ Bronze

Bilinçli Tüketici Derneği Kurucu Başkanı olarak Adem Helvacı benim konumla ilgilenecek :)
GÜZEL BİR GÜNCELLEME OLDU BU!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilinçli Tüketici Derneği Kurucu Başkanı olarak Adem Helvacı benim konumla ilgilenecek :)
VİDEO BAŞLIĞINA BAKIN!

TALHA MURAT

80+ Silver
Ya o değilde benimde bilgisayar yurtiçi kargo getirdi ben bilgisayarı verdim genç almıştı casperın yetkili servisine gidince hasar görmüş ekranı değişti benimde.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
İnternetten büyük ve kırılabilecek eşyalar alınmamalı bence.
yani kırılacağını bile bile almak mantıksız.
ne kadar sıkı paketlesen bile

Tokuchi77

80+ Bronze
Ya o değilde benimde bilgisayar yurtiçi kargo getirdi ben bilgisayarı verdim genç almıştı casperın yetkili servisine gidince hasar görmüş ekranı değişti benimde.
Demek o yüzdenmiş :)

İnternetten büyük ve kırılabilecek eşyalar alınmamalı bence.
yani kırılacağını bile bile almak mantıksız.
ne kadar sıkı paketlesen bile
İnternetten bakınca alabilceğim en iyi üründü ve fiyatı diğer sitelere göre makuldu diye tercih etmiştim.
Şubelerine kadar gitmeme gerek yok diye düşündüm.
Ayrıca bu olayları yaşadıktan sonra şikayetvar gibi mercilere baktım.
Ürününü sıfır olarak alan insanların bile ekran kartı veya anakartı bozuk gelebiliyor ve kimileri mavi ekran hataları alabiliyor.
En son Oğuz diye birisi 3-5 gün önce aldığı bilgisayarı ekran kartı mı ne bozuk geliyor sanırım ve 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilecek hakkı olmasına rağmen para iadesini yapmadılar diye konu açmıştı daha dün.

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk

Umarım sorunun çözülür en azından para iadesini alırsın geçmiş olsun.:)

Tokuchi77

80+ Bronze

Tokuchi77

80+ Bronze
GÜNCELLEME : Bu konuyu açtığım zaman şikayetvar'a da şikayet yazmıştım. Ama hâlâ onaylanmadı. Ben de güncellemeler yaptım. Şikayetvar konum onaylandığında linki buraya yazacağım. Gaming Gen TR müşterilerini hangi yalanlarla oyaladıklarını ve gelen ürünlerin bozuk olmasına rağmen teknik servislerine alıp hiçbir işlem yapmadan 30 gün bekletip sizi yıpratıp tekrar size bozuk şekilde dalga geçer gibi gönderdiklerine kadar her şeyi yazdım. Gaming Gen TR benim paramı kuruşu kuruşuna yatırıp mağduriyetimi gidermeni rica ediyorum.
Şikayetvar konusu linkini sizlerle paylaşacağım. Konumun onaylanmasını bekliyorum.
Destek butonu yer alacak ve desteklerseniz sevinirim. Buradaki gibi okumanızı rica ediyorum. Desteklerinize ihtiyacım var. :)

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Dostum boyle bir süreç beni çıldırtırdi mahkemeye verip mislini alabilirsin bence

EnsarT57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ensar
Hocam bulduğunuz tüm forumlara bu rezil firmanın konusunu açın lütfen.

Tokuchi77

80+ Bronze
Dostum boyle bir süreç beni çıldırtırdi mahkemeye verip mislini alabilirsin bence
Düşünmüyor değilim artık.

Hocam bulduğunuz tüm forumlara bu rezil firmanın konusunu açın lütfen.

Buraya baktınız mı?

EnsarT57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ensar
Düşünmüyor değilim artık.

Buraya baktınız mı?
Hocam çaktırmayın forumdan ban yemeyelim.Beni hatırlamışsınızdır zaten :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,272
Üyeler
161,260