Gaming Gen TR ile YAŞADIĞIM SÜREÇ ve TÜM GERÇEKLER

Sanırım tam hafta sonuna girerken konuyu açtığım için uzun sürdü onaylanması. Pazartesi gününden sonra artık yayınlanır şikayetim.

ARKADAŞLAR BU SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN!!! Ben de sorun yaşadım sikayetvarda da yazdım çözüm olmuyorlar. Benden söylemesi okumak isteyenler için linkimi bende bırakıyorum. Teknik destek resmen dalga geçiyor bizimle. Mesela sikayetvarda ulaşacağız dediler ben yine aradım çünkü bekledim 2 gün aramadılar.

Ayrıca Cuma günü aradığımda sorunun PSU'dan kaynaklandığını ve sorunun halledildiğini söylemişti büyük ihtimal o da yalandı kargoya verilecek denmişti cumartesi verilmedi yine.

Son düzenleme:
İtibarlarını kaybetmeleri üzerine bir mesaj yazmıştım, almayı düşündüğüm sistemin yorumlarına. Muhtemelen onay izni verilmeyecek. Geçmiş olsun.

ARKADAŞLAR BU SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN!!! Ben de sorun yaşadım sikayetvarda da yazdım çözüm olmuyorlar. Benden söylemesi okumak isteyenler için linkimi bende bırakıyorum. Teknik destek resmen dalga geçiyor bizimle. Mesela sikayetvarda ulaşacağız dediler ben yine aradım çünkü bekledim 2 gün aramadılar.

Ayrıca Cuma günü aradığımda sorunun PSU'dan kaynaklandığını ve sorunun halledildiğini söylemişti büyük ihtimal o da yalandı kargoya verilecek denmişti cumartesi verilmedi yine.

Evet arkadaşlar yalan çıktı dediğim gibi. Bugün aradım bana halen teknik serviste olduğunu ve daha beklediğini söylediler. Yani sorun bile belli değilken çalışan bana yalan bilgi verdi.

SON DURUM GÜNCELLEMESİ BİRAZDAN YAPILACAK. SONUCU YAZACAĞIM.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet arkadaşlar yalan çıktı dediğim gibi. Bugün aradım bana halen teknik serviste olduğunu ve daha beklediğini söylediler. Yani sorun bile belli değilken çalışan bana yalan bilgi verdi.
Şikayetvar konum onaylandı. Ayrıca benim sonucum belli oldu birazdan yazacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SON DURUM İLE İLGİLİ GÜNCELLEME

20 Haziran yani dün, pazar günü gece saatlerine girerken Gaming Gen TR yöneticisi, beni aradı. 42-45 dakika konuştuk. Yarısında aynı şeyler gevelenip duruldu.

Gaming Gen yöneticisi Tunahan Bey, bunlardan hiç birinin kendisinin haberi olmadığını söyleyip durdu.
Bugüne kadar ilk defa böyle bir şey yaşıyoruz dedi.
Arkadaşlardan ve çalışanlardan bilgi aldığını söyledi.

Çok fazla uzatmayıp sadede geliyorum;

Bana seçim yapmamı istedi.

Bu sistemin bir üst modeli RTX 2060 ekran kartlı / Para iadesi

Bu yaşananlardan sonra, Technopat forum, Donanım Arşivi forum ve Facebook'da PC Hocası, PC Toplama ve yardımlaşma gibi platformlarda benim konumu benimsemiş, son durumun ne olduğunu belki de durmadan takip eden insanlar oldu. Ayrıca Adem Helvacı'da konumla ilgileneceğini söyleyip YouTube'da bir video yüklemişti.

Bu yüzden ben nasıl olurda hakkında bunları yazdığım, bana bunları yaşatan şirketten, ayıpsız bir üst modeli ve hediye ekipmanları kabul edebilirdim ki?

Kendilerine, bana 30.000 TL'lik sistem bile hediye etseniz ben sadece 9.393,85 TL para iademi istiyorum dedim.

Finansbank/Enpara hesapları olmadığı için Garanti bankasından EFT yaptılar. Ve param bu sabah ulaşmış.

Gaming Gen TR 21 Haziran sabahı EFT yoluyla 9.393,85 TL para iademi yapmıştır.

Bu süreçte, bahsi geçen şirketle yaşadıklarım beni çok fazlasıyla yıpratmıştır.

Bu süreçte, bana destek olan, benim konumu benimseyip, empati kuran, takipte kalan,

Technopat sosyal kullanıcılarına(ailesine)
Donanım arşivivi kullanıcılarına(ailesine)
PC Hocası yardımlaşma grubuna,
Bilgisayar kasa toplama ve yardımlaşma grubuna,
Özel olarak; Adem Helvacı ve İsmail Dikmen'e

Bulunduğunuz tüm katkılardan dolayı ''sonsuz teşeşekkürler.''

Sizler olmasaydınız, bu konu eminim uzayacaktı ve param bugün ilk iş gününde yatmamış olacaktı.

Son olarak; Şikayetvar'da söylediğim bazı gerçekler, şikayetin yayına girmesiyle onaylanmış.
Orada' da bir güncelleme yapmam gerekecek.

Bu süreç, saçlarımda daha fazla aklar bulunması şartıyla son bulmuştur.

Ekler

• Donanım Arşivi.png
    Donanım Arşivi.png
    81.8 KB · Hit: 143
  • Technopat.png
    Technopat.png
    6.7 KB · Hit: 144
  • İsmailDikmenİlgilenmiş.png
    İsmailDikmenİlgilenmiş.png
    14.9 KB · Hit: 158
  • AdemHelvacıİlgilenmiş.png
    AdemHelvacıİlgilenmiş.png
    1 MB · Hit: 167
  • PCHocasıYardımlaşmaGrubuu.png
    PCHocasıYardımlaşmaGrubuu.png
    378.9 KB · Hit: 155
  • Technopat.png
    Technopat.png
    6.7 KB · Hit: 131
  • BilgisayarKasaToplamaRehberiveYardımlaşma.png
    BilgisayarKasaToplamaRehberiveYardımlaşma.png
    539.7 KB · Hit: 138
Son düzenleme:
İçerisinde DONANIM ARŞİVİ'ninde olduğu teşekkür mesajı videosu

Süreç seni biraz yorsa da sorunu istediğin yönde çözümlemene sevindim. Biz de konunun takipçisiydik olumlu çözümlenmesi iyi oldu.

@kagankan0 @titankeep

Daha bugün bir müşteri neler yaşamış gaming gen ile bakın.

Adamın aldığı anakartı bir başka müşteri almış ve o anakartı iade/değişim etmek için kağıt yazıp yollamış.
Bu ürünü ise bu müşteriye kakalamış gaming gen ve aynı zamanda içindeki diğer müşterinin not yazdığı kağıdı unutmuşlar.

Buyrun link :

Ayrıca Emir isimli arkadaş Gaming Gen TR tarafından mağdur edilmişti ve son gelişmeleri böyle aktarmıştı; buyrun resim arkadaşlar.

Adama bağırmışlar. Parasını verip sıfır ürün almak isteyen kişi sıkıntılı süreçler yaşıyor ve üstüne bu müşteriye telefonda bağırıyorlar.

Görsel ektedir.

NOT : Bu firma ürünü kargo hasarlı getirmenin dışında, kendilerini bağlayan nedenlerden dolayı da büyük sıkıntılar çıkarmaktadır. Yaşadığım süreci illa başka insanlarda yaşadığında anlayacak. O zaman tekrar buraya yazacaklar.

Ekler

• Emirneleryaşamış.png
    Emirneleryaşamış.png
    72.8 KB · Hit: 106
Son düzenleme:
@kagankan0 @titankeep

Daha bugün bir müşteri neler yaşamış gaming gen ile bakın.

Adamın aldığı anakartı bir başka müşteri almış ve o anakartı iade/değişim etmek için kağıt yazıp yollamış.
Bu ürünü ise bu müşteriye kakalamış gaming gen ve aynı zamanda içindeki diğer müşterinin not yazdığı kağıdı unutmuşlar.

Buyrun link :

Ayrıca Emir isimli arkadaş Gaming Gen TR tarafından mağdur edilmişti ve son gelişmeleri böyle aktarmıştı; buyrun resim arkadaşlar.

Adama bağırmışlar. Parasını verip sıfır ürün almak isteyen kişi sıkıntılı süreçler yaşıyor ve üstüne bu müşteriye telefonda bağırıyorlar.

Görsel ektedir.

NOT : Bu firma ürünü kargo hasarlı getirmenin dışında, kendilerini bağlayan nedenlerden dolayı da büyük sıkıntılar çıkarmaktadır. Yaşadığım süreci illa başka insanlarda yaşadığında anlayacak. O zaman tekrar buraya yazacaklar.
Yazdığınız her şeyi okudum, tekrardan geçmişler olsun. Bende yaklaşık bir sene sonra Gaminggen'den bilgisayar almak istiyordum, düşüncem değişti. Kesinlikle tercih etmeyeceğim, arkadaşım da oradan tercih edecekti onu da bilgilendirdim. Bilgilendirmeler için çok teşekkürler.

Konuyu hortlatayım tekrardan buradan bende kimsenin sistem almasını önermem :)

1650 sistemler 5700/5800 civarı olduğu için göz boyuyor ama PSU SSD ve kasaları oldukça kötü sistem sadece ekran kartından oluşmaz ayrıca herhangi bir olumsuzlukta bir sürü sorun yaşarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,335
Üyeler
186,323
Son üye
timewizo
Geri