gaming.gen.tr Ne kadar güvenilir?

belece

80+
Reaksiyon skoru
0
Yaklaşık 1 saattir İtopya'dan hazır sistem bakıyorum. İtopya'da sistemler 3060 ağırlıklı olduğu için farklı site arayışına çıktım ve gaming.gen.tr'yi buldum. Herkes sitenin güvenilir olduğunu belirtmiş ancak bu sistemin fiyatını görünce bi şüphelendim. Sizce alırsam elimde patlar mı?

Fiyatların uygun olması asustan direk ürün gelmesi kısaca ASUS YETKİLİ SATICISI
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve Genellikle gaming gen tr ve leptop gen tr piyasada YouTube imzasız en f/p ürünleri satıyor

Bunuda parça kalitesini koruyarak gidip sırf 3060ti/70 koymak için anakartı a320 fln yapmıyor yada r5 5500 özellikle kasayı rampage, powerboost yapmıyorlar neredeyse tüm ürünleri kalite tabii ki bir kaç istisna olabilir anakartin a520 fln olabilir ama psu dan şimdiye kadar kistiklarini görmedim

Birisi f/p ve parça kalitesi en iyi sistem isteyince yalan yok gaming gen tr ye bakıyorum hatta PC de masaüstünde kısayol hazırladım 🙂

dolandırıcılık konusunda soruyorsan bir problem yok, normal satış yapan bir firma. lakin ikinci bir şansım olsa kesinlikle bu firmadan bir ürün dahi almazdım. mağazada ürün teslimi konusunda inanılmaz problemler yaşadım. kasanın altı, arkası ezikler içerisindeydi. mümkünse bu firmadan alışveriş yapmamaya çalışın, aynı süreci yaşamanızı istemem.

dolandırıcılık konusunda soruyorsan bir problem yok, normal satış yapan bir firma. lakin ikinci bir şansım olsa kesinlikle bu firmadan bir ürün dahi almazdım. mağazada ürün teslimi konusunda inanılmaz problemler yaşadım. kasanın altı, arkası ezikler içerisindeydi. mümkünse bu firmadan alışveriş yapmamaya çalışın, aynı süreci yaşamanızı istemem.
Şu an kullandığım sistemi incehesap üzerinden indirimle satın almıştım. İlk birkaç ay gerçekten güzel performans veriyordu, ancak sonradan ciddi performans kayıpları yaşamaya başladım. Aynı durumu yaşamak istemiyorum, gaming.gen.tr'nin güvenilirliğini sormamdaki asıl sebep bu. Koydukları parçalar gerçekten uzun ömürlü mü?

Bir de müşteri hizmetleri ne kadar sürede senin sorununla ilgilendi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,986
Üyeler
187,275
Son üye
ironbeagle02
Geri