Neler Yeni

Gaming Gen TR Sipariş Onayı

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Alıcaksan iptal etmene gerek yok iptal onay şeyi felan beklemesin boşuna zaten alıcan. Yarın gaminggeni arayıp Siparişimi verdim lakin ödemeyi dün akşam çekmedi şuanda bilmem kaç numaralı siparişimin ödemesini nasıl yapıcam dersin onlar seve seve yardımcı olur.
Şimdiden hayırlı olsun bende buna benzer Bi sistem alıcam ama Abdullah abinin yapıcağı sistemi bekliyorum darısı bizim başımıza artık.
Hocam iptal ettim ya yarın sabah arayacağım kesin bilgi aldıktan sonra akşam bir daha sipariş veririm en iyisi öyle olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıcaksan iptal etmene gerek yok iptal onay şeyi felan beklemesin boşuna zaten alıcan. Yarın gaminggeni arayıp Siparişimi verdim lakin ödemeyi dün akşam çekmedi şuanda bilmem kaç numaralı siparişimin ödemesini nasıl yapıcam dersin onlar seve seve yardımcı olur.
Şimdiden hayırlı olsun bende buna benzer Bi sistem alıcam ama Abdullah abinin yapıcağı sistemi bekliyorum darısı bizim başımıza artık.
Meğersem siparişi onaylamışlar yani ödeme alınmış az önce bir adette bankadan havale ile ödeme yapmak istedim ve o zaman ödeme bekleniyor yazdı :)

Anakin66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anakin
Merhaba, konuyu hortlatıyorum ama bugün ben de sipariş verdim siparişiniz alındı yazıyor link kısmında fakat sayfa yüklenmiyor. Ayrıca siparişlerim kısmını kontrol ettiğimde ödeme, görüntüle ve vazgeç seçeneği var. Ödeme kısmına tıklayıp tekrar ödemeyi denedim fakat yine aynı gözüküyor bir türlü karttan parayı çekmiyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

Top Bottom