- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam iptal ettim ya yarın sabah arayacağım kesin bilgi aldıktan sonra akşam bir daha sipariş veririm en iyisi öyle olurAlıcaksan iptal etmene gerek yok iptal onay şeyi felan beklemesin boşuna zaten alıcan. Yarın gaminggeni arayıp Siparişimi verdim lakin ödemeyi dün akşam çekmedi şuanda bilmem kaç numaralı siparişimin ödemesini nasıl yapıcam dersin onlar seve seve yardımcı olur.
Şimdiden hayırlı olsun bende buna benzer Bi sistem alıcam ama Abdullah abinin yapıcağı sistemi bekliyorum darısı bizim başımıza artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Meğersem siparişi onaylamışlar yani ödeme alınmış az önce bir adette bankadan havale ile ödeme yapmak istedim ve o zaman ödeme bekleniyor yazdıAlıcaksan iptal etmene gerek yok iptal onay şeyi felan beklemesin boşuna zaten alıcan. Yarın gaminggeni arayıp Siparişimi verdim lakin ödemeyi dün akşam çekmedi şuanda bilmem kaç numaralı siparişimin ödemesini nasıl yapıcam dersin onlar seve seve yardımcı olur.
Şimdiden hayırlı olsun bende buna benzer Bi sistem alıcam ama Abdullah abinin yapıcağı sistemi bekliyorum darısı bizim başımıza artık.