Babam alacak diyor göndermembabam sert bu konular da zatenKargocular aceleci davranıyor ama yinede siz bilirsiniz. Arkadan biri video kaydına bile alsa iyi olur.
Babam alacak diyor göndermembabam sert bu konular da zatenKargocular aceleci davranıyor ama yinede siz bilirsiniz. Arkadan biri video kaydına bile alsa iyi olur.
Sitelerinden alınan her ürün için 2 yıl teknik servis garantisi veriyorlarmış. Umarım sonuç alırım.Geçmiş olsun ancak sonuç almanız biraz zor gibi. Ben her zaman bir şey aldığımda video kaydına alıp açarım böyle bir şeyle karşılaştığımda problem olmaması için. Keşke siz de öyle yapsaydınız
Teknik servislik bir durum yok ortada kral kasayı iade et direk servise giderse çok beklersinSitelerinden alınan her ürün için 2 yıl teknik servis garantisi veriyorlarmış. Umarım sonuç alırım.
Eğer tüm kasayı sıfır ile değiştirmeyi teklif ederlerse kabul ederim diğer türlü para iadesi talep edicemTeknik servislik bir durum yok ortada kral kasayı iade et direk servise giderse çok beklersin
Gaming Gen TR ile YAŞADIĞIM SÜREÇ ve TÜM GERÇEKLER
Merhabalar, Gaming GEN TR'nin benim sorunumu artık çözmesini istiyorum. Sipariş numaram: 77113 (CYBER-10400F) VIDEO ve FOTOĞRAFLAR EN ALT KISIMDA EKLER BÖLÜMÜNDE BİR SÜRÜ FOTOĞRAF MEVCUT. VİDEOLAR ; 1-) = Yurtiçi Kargo getirir getirmez KOLİ İNCELEMESİ 1 2-) = Ürünün nasıl geldiğine...forum.donanimarsivi.com
Mesela
Ben olsam sıfırınıda kabul etmem bu saatten sonra ama sen bilirsin servisi sakın kabul etmeEğer tüm kasayı sıfır ile değiştirmeyi teklif ederlerse kabul ederim diğer türlü para iadesi talep edicem
servisi kabul etmem zaten kasanın içi cam parçalarıyla doluydu ama sıfırını kabul ederim sistem güzeldi sadece paketlemeyi kötü yapmışlar ve uyarı koymamışlar.Ben olsam sıfırınıda kabul etmem bu saatten sonra ama sen bilirsin servisi sakın kabul etme
Bunlar almamak için yeterli sebepler ama yinede sen bilirsinservisi kabul etmem zaten kasanın içi cam parçalarıyla doluydu ama sıfırını kabul ederim sistem güzeldi sadece paketlemeyi kötü yapmışlar ve uyarı koymamışlar.
Harbi rezillik.Gaming.gen.tr rezilliği
Gaming.gen.tr firmasından geçen hafta perşembe günü Asus işlemci soğutucusu sipariş ettim. Ürünün cumartesi günü dağıtıma çıktığının haberini aldık Ürün geldikten sonra hevesle kutuyu açalım derken; ürünün içindeki poşetlerdeki vidalar eksik, ürünün ambalajları yok, kutusu açılmış deforme olmuş...forum.donanimarsivi.com
Konu daha neredeyse yeni sayılır 1 ay ya olmuş ya olmamış konu sahibi cezalanmış ama konusu kalmış
Maalesef.Harbi rezillik.